Çorum’a bölge müdürlüğü açılıyor, müdürü atandı

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da Vakıflar Bankası Bölge Müdürlüğü’nün açılacağını bildirdi.

13 Haziran 2022 Pazartesi 12:29
Çorum’a bölge müdürlüğü açılıyor, müdürü atandı

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da Vakıflar Bankası Bölge Müdürlüğü’nün açılacağını bildirdi.

ÇORUM FİNANSIN MERKEZİ

Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti hükümetleri döneminde Çorum’a önemli finansal destekler sağlandığını belirten Ceylan, kentin her alanda olduğu gibi finansal alanda da hak ettiği hizmetleri almasını hedeflediklerini ifade etti.
Ceylan, esnaf ve sanatkarlara hizmetlerin ve imkanların daha çabuk verilmesi amacıyla Halk Bankası Bölge Müdürlüğü, aynı şekilde ağırlıklı olarak çiftçiler olmak üzere toplumun tüm kesimlerine hizmet veren Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğü’nün Çorum’a bu dönemde kazandırıldığını hatırlattı.

1 TEMMUZ’DA AÇILIYOR

Yine İş dünyasından gelen istekleri dikkate alarak bir başka devlet bankası olan Vakıflar Bankası’nın da Çorum’a bölge müdürlüğü açması talebini ilgili bakanlara ilettiğini vurgulayan Ceylan, yaptığı görüşmelerin olumlu neticelendiği kaydederek, “Vakıflar Bankası Bölge Müdürlüğümüz Çorum’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Vakıfbank’ın finans ve ekonomi sistemine yaptığı katkıların yanı sıra, ilerleyen dönemlerde kamu ve özel sektör ile yapacakları işbirliklerinin Çorum’un kalkınmasına büyük faydalar sağlayacağını söyledi.

BÖLGE MÜDÜRÜ SAMSUN'DAN GELİYOR

Çorum Bölge Müdürlüğü görevine atamanın yapıldığını kaydeden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Samsun Bölge Müdürü Canan Demir’in Çorum’a atandığı bildirdi. Ceylan, bölge müdürlüğünde Çorum ile birlikte çevre il ve ilçelerdeki şubelerin ve müşterilerin ihtiyaçlarının daha kısa sürede çözüleceğini kaydetti.

Ceylan, ilgili haberi TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal'a yaptığı bir ziyaretin görseli ile duyurdu.

Son Güncelleme: 13.06.2022 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Torpilci ASC 2022-06-13 12:42:24

ASC önce birini bölge muduru yapmistir. Sonra bakti bolge yok , bolgeyi de yeni kurdurur. Yatacak yeriniz yok

Avatar
Ahmet 2022-06-13 14:08:25

En çok kâr yapan firmaların bankalar olduğu ekonomiler ya batıyordur ya da büyük vurgun vardır.

Avatar
Şuayip 2022-06-13 17:23:58

Müdürü mülakatla atamışlardır? Mülakat işlerinden sorumlu ASC

Avatar
Batandaş 2022-06-14 11:44:29

Gzlük almak için girdiğim dükkan bin lira ve beş bin lira aralığı olduğunu söyledi. Sen daha neyin havasındasın ASC neyin havası iki emekli maaşımla anca uzak yakın gözlüğün iyisini ancak alabileceğiz.

Avatar
Mağdur.... 2022-06-13 20:05:10

Öbür dünyada hakkımı alacağım asc den...

Avatar
Sml 2022-06-13 23:33:33

Yandaşlarını müdür yapmak için yeni müdürlük icat etmişler. Başka ülkede yaşayamam.

Avatar
TSO 2022-06-13 17:32:04

ÇETÖ

Avatar
Maso 2022-06-13 20:49:32

Çetin Emmi olmasa ne yapardık. Iharacaatimiz battıdiydi organize sanayi kapandiydi. Doğal Gaz elektrigimiz suyumuz akmazdı. Birbirinize okadar çok yakışıyor sunuz ki. Herkes size imreniyor.Hele iş dünyası esnaflar vatandaşlar sizi hep yanyana görmek istiyor.Ayrılmayın lütfen elele yanak yanağa yanyana olun. Sizin sayenizde organize sanayimiz yatırıma doydu. Yatırım yapacak yer kalmadı. Maaşlar istihdam süper. Teşekkür ediyor Çorum Mikemmel