Çorum’da Et ve Süt Kurumu ile aynı fiyatlarda et

Çorum Belediyesi HalkEt'te üretilen kırmızı eti Yöresel Hanımeli Yöresel’de Et ve Balık Kurumu fiyatlarıyla satışa sundu.

21 Nisan 2022 Perşembe 11:48
Çorum’da Et ve Süt Kurumu ile aynı fiyatlarda et

Çorum Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren HalkEt’te, Ramazan’da bilhassa et ürünlerinin fiyatlının düşük seviyede tutulduğu bildirildi. Bu kapsamda 1 kg kıyma 83 TL’den, 1 kg kuşbaşı ise 92 TL’den satışa sunuluyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ramazan ayında halkın ucuz et tüketmesi için Et ve Süt Kurumu’nda ucuz et satışlarının başladığını, Çorum Belediyesi olarak kendilerinin de Et ve Süt Kurumuyla aynı fiyatlarda et satışı yaptıklarını söyledi.

Çorum Belediyesi HalkEt olarak Ramazan ayı sonuna kadar Et ve Süt Kurumundaki fiyatları baz alarak ucuz et satacaklarının altını çizen Başkan Aşgın, “İskilip Yolu üzerinde kurulduğu günden beri kaliteli ve güvenli et satışlarını sürdüren HalkEt, Ramazan ayı sonuna kadar ucuz et satacak. Hemşehrilerimizin ucuz et ve kıymaya rahat ulaşabilmeleri için Hanımeli Yöresel Ürünler Şubelerimizden de et satışları yapıyoruz” diye konuştu.

HANIMELİ YÖRESEL, VELİPAŞA HANINDA DA HİZMETTE

Öte yandan Açıldığı günden beri kaliteli, hijyenik ve uygun fiyatla vatandaşlara hizmet veren Hanımeli Yöresel’in dördüncü şubesi Velipaşa Hanı’nda açıldı.

Buharaevler, Gülabibeyve Bahçelievler Mahallelerinden sonra şimdi de Velipaşa Hanı’nda hizmet verecek olan Hanımeli Yöresel’de et, kıyma, köftenin yanı sıra kadın kooperatifleri tarafından üretilen mantı, reçel ve süt ürünleri de yer alıyor. 
Bu arada Çorum Belediyesi’nin maddi durumu iyi olmayan ailelere yönelik hizmete sunduğu sosyal destek kartı ile Hanımeli Yöresellerden alışveriş yapma imkânı bulunuyor.

Son Güncelleme: 22.04.2022 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kesanli19 2022-04-21 12:16:32

Buhara hanımelinden Kuşbaşı et aldım düdüklü ile 2,5 saatte pişiremedim.

Avatar
Doğrucu 2022-04-23 10:52:06

Kutlarım hiç durmadan çalışıyor belediye
Hizmeti takdir etmek lazım emeklilerinde et alması imkanı sağlandı

Avatar
Osman Uzun 2022-04-23 14:03:36

Halkın alım gücüne göre fazla genede. Ayrica Akkent belediye hizmetlerlerinden gerektiği gibi faydalanamıyor. Gerekli yerlerde gerekli hizmetler eksik. Secim zamanı vatandaş değerlendirme yapacaktır. Muhtar beyde bilsinki akkenti başı boş bırakıp her yer köy yerine döndürdü. Millet kafasina gore ekip dikip hayvan besler konumda.

Avatar
Murat alıcı 2022-04-23 15:15:54

Et hakkında dah çok yorum bekliyorum

Avatar
bülo 2022-04-23 20:01:29

ucuz et adı altında insanlara üçüncü sınıf inek eti satıp sonrada kaliteliler diye demeç veriyorsunuz sandıkta bunların hesabı sorulacak aşkın beyyy k zaman görürüm sizi

Avatar
Müdür 2022-04-24 00:04:31

Halk et ta nerde bir kaç yere şube açması lazım

Avatar
Çorum lu 2022-04-24 04:41:51

Halka sunulan birşey ne zaman kaliteli oldu