Dodurga seri üretime başlıyor

Çorum’un Dodurga İlçe Belediyesi bölgede yoğun şekilde yetiştirilen kapari çiçeğinden kolonya üretimine başlıyor.

07 Ekim 2020 Çarşamba 10:26
Dodurga seri üretime başlıyor

Çorum’un Dodurga İlçe Belediyesi bölgede yoğun şekilde yetiştirilen kapariden kolonya üretimine başlıyor.

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçenin ekonomisi ve aynı zamanda tanıtımına katkı sağlayacak bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Dodurga bölgesinde yetişen ve faydalı olduğu bilinen oKapari Çiçeği’nden kolonya üretimi konusunda bir çalışma başlattıklarını belirten Aydın, çalışmaların son aşamaya geldiğini kaydetti. Aydın, Kapari İçeği Kolonyası’nı ‘etkileyici, kalıcı, birleştirici, zindelik, ferahlık ve mutluluk veren bir kokuya sahip’ sözleriyle anlattı.

80 derecelik Kapari Çiçeği Kolonyası’nın seri üretiminin planlandığını aktaran Aydın, bilhassa koronavirüs salgınına karşı kolonya tüketiminin arttığına dikkat çekti.

Son Güncelleme: 07.10.2020 23:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2020-10-07 11:44:19

kapari kolonyası için değil de devletin arazisine kaçak havuzlu villa yapıp dodurga tarihinden ilk defa ceza yiyen bi belediye başkanı olduğu için plaket vermek lazım. ikinci bi plakette çok güzel poz verdikleri için bi ortaköy belediye başkanına bide dodurga belediye başkanına vermek lazım.