Efsane Cuma’ya dikkat!

TSO Meclis Üyesi Murat Erdal, Efsane Cuma uygulaması konusunda vatandaşı uyardı.

27 Kasım 2019 Çarşamba 12:38
Efsane Cuma’ya dikkat!

TSO Orman ve Ağaç ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal, Efsane Cuma uygulamasının yanlış olduğunu, kurallara uygun bir indirim uygulaması olmadığını belirterek, “Haksız kazanç sağlamak isteyen firmalara karşı dikkatli olunmalıdır.” Dedi.
Erdal, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Gerçekten bir alış veriş yapılacaksa özel siparişlerde doğrudan mobilya üreticilerine gidilmeli veya tasarımlı ve hazır ürünlerde mağazalara ulaşılarak ihtiyaçlar karşılanmalıdır. Mutlaka yakından görerek ve bildiğiniz mobilya firmalarını tercih ediniz. Aksi takdirde bu gibi durumlarda paranız boşa gidebilir.

Sektör temsilcileri olarak tüketicilere önerimiz; cuma günü özellikle internetten mobilya alış-verişi yapmamalarıdır. Bu algıdan uzak durulmalı, ayrıca bu kontrolsüzlüğün devletimiz tarafından denetimler uygulanarak bir an önce önüne geçilmelidir. Gelen mesajlara dikkat edilip, algı oluşturan firmalardan uzak durulmasını tavsiye ediyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep 2019-11-27 14:38:37

ne garip bi esnaf. arada sırada böyle garip garip basın açıklamaları yapıyo. istediğimi istediğim yerden alırım da satarım da. niye dolandırıcı olsunlar. niye param boşa gitsin. kaldı ki internetten aldığımı beğenmezsem iade ederim, senden aldığımı iade edemem. bi de üstüne bir sürü nakliye parası istersen. şu gün gelecek dersin gelmez, ürün birinci sınıf dersin kötü çıkar vs.

Avatar
Nefi 2019-11-27 14:07:33

Siz de indirim yapın da vatandaş sizden alsın. Uçuk fiyatlarınız yüzünden millet indirim takip eder oldu.Bu arada e-ticareti kötü bir şeymiş gibi göstermeyiniz.

Avatar
Tolga 2019-11-27 16:17:22

Ben internetten de alışveriş yapıyorum aynı zamanda para kazansın evine ekmek götürsün diye mahalle esnafımdanda alışveriş yapıyorum.

Avatar
Mustafa kol 2019-11-27 15:26:58

Walla hayretle okudum.. acaba ne diyo diye.. Japon’lar Mars’tan maden getirmekle uğraşıyım.. adam internetten alışveriş yapmayın diyo .. şaka gibi .. Tso başkanına sesleniyorum , sizi temsil eden bir birimin basın açıklamasını öncesinde kontrol etmiyormuşsunuz.. adam gerçekten şaka gibi .. ütün alırım beğenmezsem iade ederim , kuruşuna kadar iade ederler , sorgusuz sualsiz.. sende nasıl işler mesela bu süreç .. hadi bi düşün .. 40 dereden 40 su getirirsin.. sana tavsiyem İnternetteki pazar yerlerine üye ol , ordan ürün sat , yoksa kaybolup gidersin bu kafayla..

Avatar
Cumali 2019-11-27 13:51:23

Once Kara Cuma dediler simdi efsane Cumaya cevirdiler. Yemezler