Esnaf müteşekkir, 4 Km'lik yol 400 metreye düştü

Çorum Belediyesi, sanayi sitesine yeni bir bağlantı yolu kazandırırken, yeni yolda asfalt çalışması başladı.

09 Ekim 2023 Pazartesi 15:45
Esnaf müteşekkir, 4 Km'lik yol 400 metreye düştü

Çorum Belediyesi, sanayi sitesine yeni bir bağlantı yolu kazandırdı. 4 kilometrelik mesafesi 400 metreye düşüren bağlantı yolunda asfalt çalışmaları başladı.

SANAYİ SİTESİ BAĞLANTI YOLU

Çorum Sanayi Sitesi 6. Sokak ile Çorum Sanayi Sitesi 9. Cadde’yi birbirine bağlayan 410 metre uzunluk ve 15 metre genişliğe sahip üçüncü alternatif yolda çalışmalar artık sona eriyor. Kazı, dolgu ve altyapı çalışmaları tamamlanan Çorum Sanayi Sitesi 29. Cadde asfaltla buluştu.

BELEDİYE 1 DEĞİL, 3 YAPTI

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun ile birlikte asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Aşgın “Çorum Sanayi Sitesi esnafımızın 1 alternatif yol talebine 3 yeni yol yaparak cevap verdik, yıpranan yolları da yeniledik. Büyük bir kararlılıkla, sanayiye çok şey katacak bu yolda da artık son dokunuşları yapıyoruz. 15 metre genişlikte, 410 metre uzunluktaki yolumuzu artık asfalta buluşturuyoruz. Sanayi esnafımız ne istemişse biz daha fazlasını yaptık. Neye ihtiyaç varsa bundan sonra da fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. El ele, gönül gönüle şehrimizin standartlarını daha yukarı çıkarıyoruz.” Dedi.

ESNAF TEMSİLCİLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun da, sanayi sitesine yapılan yeni ulaşım ağından dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 10.10.2023 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2023-10-09 21:56:20

İskilip yolu açılmadı açılmalı

Avatar
Belediyeci 2023-10-09 16:29:53

Allah razı olsun yapanlardan.Ne diyordu Tayyip baba yol medeniyettir.Helal başkanıma.

Avatar
Herkes diyor ki! 2023-10-09 21:27:02

Herkes diyor ki başka aşkın ne yaptı. Yahu görün görün. Siz çorbisi görmüyorsunuz anlarım ama gençler anlıyor. Peki başkanın yaptığı yollar kamulaştırdığı alanlar ne olacak. Gören görür görmeyenlere selam olsun.