Fikir Duvarı’nda gündem ekonomi

SP Gençlik Kolları Başkanlığı Gazi Caddesi’nde ‘Fikir Duvarı’ adını verdiği bir platform oluşturarak vatandaşın ekonomiye dair görüşlerinı aldı.

01 Ekim 2020 Perşembe 13:59
Fikir Duvarı’nda gündem ekonomi

Saadet Partisi Çorum İl Gençlik Kolları Başkanlığı Gazi Caddesi’nde ‘Fikir Duvarı’ adını verdiği bir platform oluşturdu. Cadde üzerinden geçiş yapan vatandaşlar Fikir Duvarı platformundan ‘Ekonomi Nereye Gidiyor?’ sorusu yöneltildi.

Çorumlular da ekonomik gidişata dair görüşlerini kısa cümlelerle bu platforma yansıtalarak oluluveya olumsuz görüşlerini aktarmaya başladı.

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Işık, yaptığı açıklamada, “Fikir Duvarı etkinliğimize Çorumluların ilgisi oldukça fazlaydı. Bu çalışmamızın asıl amacı insanların, bir şeylerin farkına varmasını sağlamak oldu. Ki düşüncemizce öyle de oldu. Çünkü vatandaş ekonomik konularda sıkıntı çektiği için bir şeylerin yanlış gittiğini anlamış olmalı ki tepkiler çok yüksek oldu. Her geçen gün yapılan zamlar, yükselen vergiler, %45-50 civarında ÖTV zammı ve son zamanlarda daha da belirginleşen geçim sıkıntısını bugün çok daha ağır hissediyoruz. Neden mi? Bu sorunun asıl cevabını-cevaplarını  'Fikir Duvarı'nda net bir şekilde anlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SORUMLU 2020-10-01 14:05:19

GÜZEL BİR MESAJ ANLAYANLARA.

banner165