İskilip OSB'de çalışma başladı

Çorum’un İskilip ilçesine kurulması kesinleşen OSB için fiziki çalışmalar başlatıldı.

16 Ocak 2024 Salı 18:44
İskilip OSB'de çalışma başladı

Çorum’un İskilip ilçesine kurulması kesinleşen OSB için fiziki çalışmalar başlatıldı.

RESMEN KURULMUŞTU

Vali Doç  Dr Zülkif Dağlı, 2023’ün son günlerinde müteşebbis heyetin kurulması talimatını vererek resmen kurulmasını sağlamıştı.

İSKİLİPLİLER VALİ’YE MÜTEŞEKKİR

İskilip Sanayici ve İşadamları Derneği (İSİAD) Başkan Yardımcısı Fikret Kısar, “Sayınn Valimiz devletin şefkatli elinin İskilip’e değeceğini söylemişti, bugün görüyoruz İl Özel İdaresi iş makineleri sondaj çalışmaları için yol açıyor. İskilipliler olarak üstün gayretleri için Valimiz Zülkif Dağlı’ya teşekkürü borç biliyoruz.”dedi.

Öte yandan jeolojik  etüdün bir firma tarafından yapılacağı, halihazır imar planı ve parselizasyonun İl Özel İdaresi imkanları ile gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Kısar İskilip liler olarak üstün gayretleri için Valimiz Zülkif Dağlı ya teşekkürü borç biliyoruz dedi.

Son Güncelleme: 25.01.2024 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-01-16 23:42:51

İnşAllah darısı Çorum'un diğer İLÇE'lerine, Çorum büyüyecekse bu Organize sanayi bölgelerinin sayısının artmasıyla olacak. Çorum merkeze en az 4 tane ve ilçelerine de Organize sanayi bölgeleri açılmasını dört gözle bekliyoruz.