İŞKUR üzerinden 3682 temizlik görevlisi alınacak

İŞKUR 3682 temizlik görevlisi alımı yapacak.

05 Kasım 2021 Cuma 13:00
İŞKUR üzerinden 3682 temizlik görevlisi alınacak

İŞKUR, temizlik personeli alım şartları belli oldu.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile en az ilkokul mezunu 3.682 Temizlik Görevlisi için alım ilanı yayınlandı. İlan ile müracaat koşullarından tarihine kadar bütün ayrıntıları duyuran kurumlar, adayları Türkiye’nin farklı illerinde istidam edecek.

İşte İŞKUR 2021 personel alım ilanları:

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Temizlik görevlisi alımı Kasım ayı içerisinde de devam ediyor. Kamu ve özel sektörde görevlendirmek üzere Türkiye’nin farklı illerinde istidam edilecek 3.682 Temizlik Görevlisi alımı gerçekleştirilecek. En az ilkokul mezunu olma koşulu aranan adaylar için kurumlar bütün müracaat ayrıntılarını İŞKUR üstünden yayınladı. İşte KPSS koşulu aramaksızın İŞKUR 2021 temizlik görevlisi alım ilanları ve müracaat ekranı...

İŞKUR Temizlik Görevlisi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İŞKUR üstünden temizlik görevlisi alım ilanlarına müracaatta bulunabilmek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine giriş yapın “Meslek” yazan kutucuğa “Temizlik Görevlisi” yazın ve ara seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Müracaat koşullarını taşımanız halinde “Başvur” butonuna tıklayın ve başvurunuzu gerçekleştirin. İlk kez İŞKUR üstünden müracaatta bulunanların ise İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. İŞKUR kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi doldurun ve akabinde kaydederek giriş yapın.

MÜRACAT KOŞULLARI NELER?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Sağlık sorunu bulunmamak, Takım çalışmasına yatkın, Kişisel temizliğine önem veren, Tam yahut yarı zamanlı çalışmaya uygun, 18-40 yaş aralığında.
İŞKUR’a Nasıl Kayıt Yaptırılır?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden faydalanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına mensup olarak yahut şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları mecburdur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması mecburdur. Gerek internet üstünden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile alakalı bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça mühimdir. Bu sebeple, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve öbür bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

KAYNAK: İŞKUR

Son Güncelleme: 05.11.2021 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğrucu 2021-11-06 01:29:47

İşkur temizlik görevlisi alır ve altı ay sonra geri çıkarır işkurun gönderdiği işte kalmak mümkünmü gençlerimiz ev bekçisi oldu

Avatar
Şeref eker 2021-11-15 10:44:41

Temizlik gorevlisi