Kamu bankalarının yöneticileri Ceylan'a bilgi verdi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, kamu bankalarının yöneticileri ile bir araya geldi.

21 Mart 2021 Pazar 13:42
Kamu bankalarının yöneticileri Ceylan'a bilgi verdi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da faaliyet gösteren kamu bankalarının bölge müdürleriyle bir araya geldi.

Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın da yer aldığı görüşmede, Ziraat Bankası Bölge Başkanı Bekir Eken ve Halk Bankası Bölge Müdürü Alparslan Cengiz, Çorum’da pandemi sürecinde kullanılan krediler ve bu kaynaklardan yararlanan işletmeler hakkında istişare ettiler.

Kamu bankalarının yöneticileri, son bir yılda kamu bankalarının Çorum’da sektör ayırımı yapmaksızın esnek bir şekilde kredi kullandırdığını belirterek, kullandırdıkları krediler ve miktarı, yararlanan işletme sayısı, kredi yapılandırmaları ve sağlanan destekler hususunda bilgi verdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2021-03-21 14:15:26

A Sami , Çetin le otururken banka müdürü nü çağırmış , adı oldu ilgilenme külahıma anlat . Esnaf iflas noktasına geldi % 25 ile bankaların kucağına itildi

Avatar
Çoeumlu 2021-03-21 15:29:40

Niye ticaret samayii odasında görüşüypr bu beleşçi vekil tuttsun bi ofis milletle görüşsün bu çerkezin miyadı doldu kişilerle kurumlardan elini çek sen artık tencere tava sat çorumu karıştırdın partide seni kimse istemiyor sen çorumu terk et cemil beyde manda yetiştir yakışır vekil kasıla yürüme seni yaradan Allah bizleride yarattı

banner165