Meclis’in iki konuğu vardı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın iki konuğu vardı.

16 Nisan 2019 Salı 17:11
Meclis’in iki konuğu vardı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın iki konuğu vardı.

Yapılan açıklamaya göre, dün gerçekleştirilen meclis toplantısında gündem maddelerinin görüşülüp kabul edilmesinden sonra dilek ve temenniler bölümünde söz alan ve yerel seçimlerde Osmancık Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle üyeliği sona eren Ahmet Gelgör, katılımcılara kısa bir konuşma yaparak desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantının bir diğer konuğu Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan oldu. Alkan, Mayıs ayında görev süresinin dolacak olması sebebiyle meclis üyelerine 8 yıl içinde gerçekleştirmiş oldukları faaliyetler ve projeler hakkında bir sunum yaptı. Toplantı sonunda Meclis Üyeleri sohbet eden Alkan vermiş oldukları desteklerden dolayı Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Başkanı Erol Karadaş’a teşekkür etti.

TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Osmancık Belediye Başkanı seçilen Ahmet Gelgör’e yeni görevinde başarılar dilerken, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 16.04.2019 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.