Mücevher ihracatına Ahlatcı damgası

İstanbul'da kapılarını açan 51'inci İstanbul Mücevher Fuarı'nda düzenlenen İhracatın Liderleri Ödül Töreni'nde Ahlatcı Rafineri'nin başarısı dikkat çekti.

24 Mart 2022 Perşembe 19:44
Mücevher ihracatına Ahlatcı damgası

51'inci İstanbul Mücevher Fuarı İstanbul'da kapılarını açarken, fuar kapsamında Mücevher İhracatçıları Birliği'nin geleneksel İhracatın Liderleri Ödül Töreni de gerçekleştirildi. Törene Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Mustafa Kamar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ödüle layık görülen firmalar katıldı.

Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar, dünyanın beş büyük mücevher sektöründen biri olan Türk mücevher sektörünün stratejik bir değere sahip olduğunu, imkanlar sunulması dahilinde rekorlara imza attığını kaydetti.
İhracatın Liderleri Ödül Töreni çerçevesinde ülke genelinde ihracat gerçekleştiren markalar sıralamasında birinciliği İstanbul Altın Rafinerisi alırken Ahlatcı Kuyumculuk ikinci ve Ahlatcı Metal Rafineri de üçüncü oldu.

Altından Mamul Mücevherat kategorisinde Ahlatcı Kuyumculuk birinci olurken bu grupta Arpaş ikinci ve Elit İstanbul Altın & Gümüş üçüncü oldu. Pırlantalı Mücevherat kategorisinde birinciliği Zen Pırlanta kazanırken bu grupta ikinciliği On Mücevherat, üçüncülüğü de Ororia Dış Ticaret kazandı.

Son Güncelleme: 25.03.2022 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1919 2022-03-24 21:02:44

Çorum'un gururu, AHLATÇI, ALAPALA ve diğerleri gibi sanayicilerimizle ne kadar övünsek azdır. Onların sayesinde Türkiye de Çorum ismi bir başka güzel. Allah yardımcıları olsun.

Avatar
Emekli 2022-03-26 16:26:48

Millet artık faturalardan vazgeçti ne yiyeceğini düşünüyor altın ihracatı güzelde ordan kazandığın döviz kur korumalı mevduata garantili havaalanı köprü yol vasıtasıyla 5 mütaahitin birine yetmez lütfen insanların gerçek sorunlarını haber yapın ülkede bi zengin çoğunluk olarakta fakir kesim kaldı sayelerinde

Avatar
Doktor 2022-03-26 08:32:26

Bi agziniza dolamissiniz ahlatci alapala. Ayni yorumu 40 defa goruyorum. Yorumu bile yaratici yapamiyosunuz vizyonsuz adamlar.