Olmadığını fark etti, o işi yaptı

Çiğ Köfteci Muzo tarafından yapılan balık ekmek ve tavada balık, Sungurlu’da büyük ilgi görüyor.

14 Kasım 2019 Perşembe 14:43
Olmadığını fark etti, o işi yaptı

Çiğ Köfteci Muzo tarafından yapılan balık ekmek ve tavada balık, Sungurlu’da büyük ilgi görüyor.

Sungurlu’da Halıcılar Caddesi’nde balık ekmek ve tavada balık satışı yapan Muzaffer Karabağırlı, günde yaklaşık 10 kilo ekmek arası balık satışı yapıyor.



Sungurlu’da ekmek arası ve tavada balık satışı yapılmadığını fark eden Karabağırlı, hem ekonomik hem de doyurucu ekmek arası balık satışı yapmaya başladığını söyledi. Artık kadınlar eve balık kokusu sinecek korkusu yaşamalarına gerek kalmadığının altını çizen Karabağırlı, "Sıcak balık yemek isteyenler gelip balık alıyor ve ilgi de yoğun. Bazı vatandaşlar da iş yerimize gelip burada balık yiyor. Biz her gün taze balık alıp tüketicilere vermeyi tercih ediyoruz. Bizim balığın tadına bakan başka bir yerden balık almıyor. Yani taze balık bizimle müşterimiz arasında sağlam bir bağ kuruyor" dedi.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.