Otel projesi ihale ediliyor

Ortaköy Belediyesi ‘Bir Hitit Başkenti Şapinuva’ isimli 12 odalı otel projesi EKAP üzerinden ilana çıktı.

22 Nisan 2020 Çarşamba 11:46
Otel projesi ihale ediliyor

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi projesi kapsamında desteklenen Ortaköy Belediyesi ‘Bir Hitit Başkenti Şapinuva’ isimli 12 odalı otel projesi EKAP üzerinden ilana çıktı.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ilçede eksikliği hissedilen otel projesinin iç ve dış turizme destek vereceğini söyledi. Hitit medeniyetine askeri, dini, ticari ve İdari başkentlik yapmış Şapinuva tarihi kentini sınırları içerisinde barındıran Ortaköy’de ziyaretçilerin konaklayacağı herhangi bir tesis bulunmadığını hatırlatan İsbir, “Konaklama tesisi eksikliğini uzun yıllarca hissettik. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi projesi kapsamında destek bularak nihayetinde ihale aşamasına geldik. İhale 4 Mayıs 2020 tarihinde saat 14.00 da Ortaköy Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilecektir. Projemize desteklerini esirgemeyen Başta sayın valimiz Mustafa Çiftçi olmak üzere tüm OKA yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memleket 2020-04-22 18:18:18

Ortakoyde bunu yapacak bir sürü inşaat işi yapan insan vardır.ortakoylu biri yapsın vede Ortaköy lu kazansin

Avatar
Turizm 2020-04-23 15:44:02

Otel projesi yerinde ancak turizmi canlandırmaksa amaç Ortaköy’e değil İncesu köyüne yapılmasının daha doğru olacağını düşünüyorum..