Pazarcılarla değerlendirme

Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası yönetimi Başkan Aşgın'la bir araya geldi.

19 Ağustos 2019 Pazartesi 18:04
Pazarcılarla değerlendirme

Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile bir araya geldi.

Görüşmede pazarcıların sorunları, pazarlardaki hizmet kalitesinin artırılması ve tüketici memnuniyetini artırmak için atılacak adımlar değerlendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan Taş 2019-08-19 21:29:31

Sayın başkan, sayın medya yetkilileri, kapalı pazar yerlerinde pazarcı şemsiyesinin yasaklanmasını ne zaman gundeminize alacaksınız. Pazarlarda muhtelif yerlere kontrol amaçlı basküller konulması lazım. Ardı önü aynı tezgah uygulaması görebilecek miyiz...

Avatar
crm 2019-08-20 08:59:50

pazarcıların bir kısmı adeta vatandası yolma derdinde.. tezgahın önü ayrı, arkası apayrı, sorsan utanmadan hepsi aynı diyorlar, zabıta neden gezip bu utanmaz pazarcı bozuntularına gerekeni yapmıyor....

Avatar
Perşembe Pazarı 2019-08-20 08:09:25

her perşembe sabahı, erken saatlerde gürültü. Pazar yerinin üstü kapalı olmasına rağmen çadır ayaklarını sabahın köründe getirip rastgele atan birileri. Akşam da geç saatlerde aynı şekilde gürültüyle, atarak toplayan birileri. belediye buna niye müsaade eder, kaç kere dilekçe, yazı, telefon, yüz yüze yetkililere şikayet. Aynı gürültüyü çekmeye devam. Neymiş sebzelerin rengi soluk görünüyormuş. Çatı rengi domatesçiye ayrı, biberciye ayrı, patlıcan satana ayrı renk mi olacak. Öne iyileri dizip arkadan ham, çürük ne varsa dolduran zihniyet, hırsızlık yapıyorsun, haram zıkkım olsun. Yaşasın marketler.

Avatar
Bay bilen.! 2019-08-19 20:51:09

Pazarcılara çeki düzen verilmesi gerekiyor!
İnsanın adeta pazara gidesi gelmiyor.

Avatar
Vatandaş 2019-08-20 08:56:01

Sebzeciler onmaz ne kadar hile varsa sebze satabilmek için hepsi mübah hepsini yaparlar.Hangi renk sebze meyve satıyorlarsa ona uygun çadır.Tezgahın önü farklı arkası farklı bütün hile mevcut etikette yarımı üç kuruş oyunu var birde Belediye de kontrol etmiyor Esnaf odası zaten öyle bir derdi yok Helal kazanç derdi yok ......

Avatar
SAcit Tokgöz 2019-08-20 11:56:07

Üstü kapalı pazarda şemsiyelerin sebebini sormak lazım pazarcılara? Sonra taleplerini dile getirsinler.

Avatar
Kenann 2019-08-20 08:14:41

Başkanım, Belediyenin zabıtaları ne iş yapar bilmiyorum.. Pazar tezgahlarında ön farklı arkası farklı buna vatandaş mı müdahale edecek.. Pazarcı esnafının bir çoğu Müşteri ile nasıl konuşulur haberi yok. Utanma yok, üslup bozuk, argo sözler dur diyen yok..
Başkanım bu sorumluluk sizde..

Avatar
haberin olsun 2019-08-20 13:05:29

sebzeyede meyveyede bir lira fazla verin marketten alın bir lira az ödeyeceğim diye çürük yiyecek götürmeyin evinize. marketten seçerek alıyorsunuz sonuçta.

banner165