Rektör ihtisaslaşma için sahada

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, makine ve imalat sanayisinde faaliyet gösteren sanayicilerle buluştu.

19 Şubat 2020 Çarşamba 20:27
Rektör ihtisaslaşma için sahada

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, YÖK’ün Hitit Üniversitesi’ni makine ve imalat sanayisinde ihtisaslaşan üniversiteler arasına dahil etmesinin ardından sahaya indi.

Yapılan açıklamada, Hitit Üniversitesi’nin makine ve imalat teknolojilerinde ihtisaslaşma çalışmalarına devam ettiği, bu kapsamda Rektör Prof. Dr. Öztürk’ün bölgesel kalkınma noktasında fikir alışverişinde bulunmak üzere Uğur Makine, Mone Medikal, Cazgır Makine ve Erdemli Makine’yi ziyaret ettiği duyuruldu.

7+1 UYGULAMALI EĞİTİM
Öte yandan HİTÜ Rektör Öztürk, Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin sanayi tesislerinde 7+1 uygulamalı eğitimine ilişkin de açıklama yaptı. Öztürk, “Akademisyenimizle, öğrencimizle çalışmanın ve üretimin olduğu her yerdeyiz. Az sayıdaki üniversitede hayata geçirilen 7+1 Uygulamalı Mühendislik Eğitimi kapsamında sektör ile buluşturduğumuz lisans öğrencimizle bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledik” dedi.

Son Güncelleme: 19.02.2020 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sanayinin durumu 2020-02-20 16:44:32

Boş faaliyet;mezunlar iş bulamıyor.Bulabilen de asgari ücretin biraz üstünde ücretlere çalışıyor.Maksat 'rektör çalışıyor.' mesajı vermek.Mesaj alındı.