Rektör ziyaretin nedenini açıkladı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na yaptığı ziyaretin ziyaretin nedenini açıkladı.

16 Ekim 2020 Cuma 14:40
Rektör ziyaretin nedenini açıkladı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, TOBB Başkanı ve TOBB ETÜ Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Rıfat Hısarcıklıoğlu’na dün yaptığı ziyaretin nedenini bugün açıkladı.

Rektör Öztürk, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Makine ve İmalat Teknolojileri Alanında İhtisaslaşma’ ve ‘Bölgesel Kalkınma’ya katkı kapsamındaki projelerimiz ve birlikte yapabilecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere TOBB Başkanı ve TOBB ETÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettik.” ifadelerine yer verdi.

Bilindiği üzere Hitit Üniversitesi bir süre önce YÖK tarafından  makine-imalat sektöründe ihtisaslaşan 15 üniversite arasına dahil edilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasemin 2020-10-17 10:53:00

Üniversiteler,katma değeri yüksek icatlar buluşlar projeler geliştirmeli. Meslek Liseleri koronada büyük katkı sağladı fabrikalarda yarıştı yarışı kazandı da helal olsun koronada başarı gösteren Liselere,helal olsun koronada başarı gösteren Üniversitelere.Avrupada Üniversiteler Devletten yardım almıyorlar mış yaptıkları,projeler Üniversitelerin maddi kaynağı imiş tabiidir canla başla çalışır öğrenci de hocada.

Misafir Avatar
Haberci 2020-10-17 13:31:44 @Yasemin

Haberin sunulmasına bakmayın.Meslek liselerinin ürettiği ülkenin toplam talebinin %1 bile olmaz.

Beğenmedim! (0)

banner165