Sanayi esnafının gözü Belediye’de

Küçük Sanayi Sitesi'nin Ankara yolu galericiler sitesi bağlantı yolu yarım bırakılırken, sanayi içindeki çukur yollar acil onarım bekliyor.

02 Nisan 2022 Cumartesi 15:07

Çorum’da Küçük Sanayi Sitesi’nin Ankara yolu galericiler sitesi bağlantı yolunun acilen asfaltlanması ve sanayi içindeki yolların onarımdan geçirilmesi isteniyor.

ESNAF NE DİYOR?

Konuya ilişkin şikayet ve taleplerini ileten sanayi esnafı, Çorum Belediyesi’nin geçtiğimiz sezon Ankara Yolu’nu Küçük Sanayi Sitesi’ne galericiler sitesi civarından bağlayan bağlantı yolunun bir bölümünün asfaltlandığını, ancak önemli bir bölümünün öylece bırakıldığını hatırlattı.

YOĞUN KULANILAN GÜZERGAH

Küçük Sanayi Sitesi ve Ankara Yolu’nu birbirine bağlayan ve üstelik yoğun olarak kullanılan güzergahta zaten bozuk olan yolun, kış yağışları ile daha fazla tahrip olduğunu vurgulayan sanayi esnafı, Çorum Belediyesi’nin geçtiğimiz sezon yarım bıraktığı yolu asfaltlamasını beklediklerini dile getirdi. Esnaf, Söz konusu güzergahı mecburen kullanmak zorunda kalan sürücülerin araçlarını derinleşen çukurlara  düşürmemek için sürekli manevra yaptıkları, bu durumun da kazalara davetiye çıkardığı ifade edildi.

SANAYİ İÇİ YOLLAR ÇUKUR

Bu arada sanayi içindeki yolların da bağlantı yolundan farksız olduğu belirtildi.
Sanayi içinde bazı cadde ve sokaklarda yoğun çukurların oluştuğu, birkaç gün önce yama yapılan yerlerin tekrar eski haline döndüğü, bölgedeki yolların kuvvetli bir bakıma ihtiyacı olduğu ifade edildi.

Son Güncelleme: 15.04.2022 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başkanımıza Selam 2022-04-03 10:46:38

Başkanım lütfen buraya da bir el atın. Mağduruz

banner165