Tarım Kredi Market'le anlaştılar

Çorum Belediyesi Halk Et tarafından üretilen kavurmalar 2024 yılında da Tarım Kredi Marketler'de satılmaya devam edecek.

05 Ocak 2024 Cuma 11:52
Tarım Kredi Market'le anlaştılar

Çorum Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Beltaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Lemzi Çöplü, Tarım Kredi Holding A.Ş. Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Tarım Kredi Marketleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bademli’yi makamında ziyaret etti.

MÜŞTERİ KAVURMAYI BEĞENDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Halk Et tarafından üretilen kavurmaların müşteriler tarafından beğenildiğini vurgulayan Yılmaz Bademli, 2024 yılında da ürünün Tarım Kredi Marketlerde satılmaya devam edileceğini belirtti.

ANLAŞMA 2024'TE DEVAM EDECEK

Türkiye’nin tamamında Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde satılan, Çorum Belediyesi Sancak Kavurma markasının tedarikinin önceki yıllarda olduğu gibi 2024 yılında da artarak devam edeceğini dile getiren Lemzi Çöplü, Halk Et Kombinası ve yaptıkları üretim hakkında bilgiler verdi. Çöplü, “Tarım Kredi Marketleri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Yılmaz Bademli’ye misafirperverlikleri için şükranlarımı sunuyorum. İnşallah HalkEt olarak 2024 yılında da ülkemizin hemen hemen her yerinde hizmet veren tarım kredi marketlere kavurma tedariğinde bulunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Lemzi Çöplü’nün ziyaretinde Halk Et Kombinası Müdürü Ali Said Can ve Üretim Müdürü Ramazan Kılıç da hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum lu 2024-01-05 12:02:34

Aman....., sana güveniyoruz belediye...

Avatar
Vatandaş 2024-01-05 13:23:51

Son aylarda ne kaliteden ne de fiyatlardan memnun değilim. Kalite düştü fiyatlar arttı.

Avatar
Kul Hakkı 2024-01-06 23:22:33

Çöplük pahalı derdik sizi bilinceye dek