TOBB’dan sonra protokol

Çorum TSO ile Halkbank Barasında protokol imzalandı.

06 Ocak 2021 Çarşamba 20:42
TOBB’dan sonra protokol

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Halkbank arasında "Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması"nın gerçekleştirilmesinin ardından, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Halkbank Bölge Müdürü Halil İbrahim Özdemir bir araya gelerek protokol imzaladı.

Halkbank Bölge Müdürü Halil İbrahim Özdemir yaptığı açıklamada; Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansman projesi ile yeni mal alımları ve ödemelerde  esnek taksit ve vade sisteminin hayata geçirileceğini ifade ederek, projeden  yararlanan işletmecilerin Paraf KOBİ Kredi Kartı ile ticaretlerini çek ve senede gerek duymadan, düşük maliyetle ve güvenle yapabileceklerini belirtti. Özdemir, ayrıca www.halkbank.com.tr web sitesinden ya da banka şubelerinden detaylı bilgi alınabileceğini ifade etti.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da, pandemi döneminin sıkıntılı sürecinde KOBİ’leri rahatlatacak bu projeden, Halk Bankası tarafından ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dahilinde tüm üyelerimizin faydalanabileceğini belirterek,, protokolün iş dünyasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Son Güncelleme: 07.01.2021 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.