TSO paylaştı, CHP tebrik etti

Çorum, Temmuz ayında gerçekleştirdiği 268 milyon dolar ihracatla 13'üncü sırada yer aldı.

30 Eylül 2023 Cumartesi 14:34
TSO paylaştı, CHP tebrik etti

Çorum, Temmuz ayında gerçekleştirdiği 268 milyon dolar ihracatla 13'üncü sırada yer aldı. Kentin ihracatındaki başarısını TSO kurum sosyal medya hesabından paylaşırken, sıcağı sıcağına ilk tebrik CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’dan geldi. Tahtasız, paylaşımında, “TSO  Başkanı Çetin Başaranhıncal'ın şahsında tüm iş insanlarımızı ve çalışanlarımızı canı gönülden kutluyorum.”ifadelerine yer verdi.

268 MİLYON DOLARLA 13’ÜNCÜYÜZ

Çorum TSO kurumsal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Çorum’un Temmuz ayında gerçekleşen ihracat oranıyla Türkiye genelinde en çok ihracat yapan 13’üncü il olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“TUİK 'in açıkladığı Temmuz ayı ihracat istatistiklerine göre ihracatımız; 268 milyon 249 bin dolar olarak gerçekleşmiştir. Bir önceki aya göre ihracatımız %108 oranında artış göstererek, Çorum'u Türkiye genelinde en çok ihracat yapan 13. il konumuna getirmiştir.
Çorum'umuzun ekonomik gelişimi ve kalkınması hedefinde üreterek, ihracat yaparak, iş ve aş sağlayarak katkıda bulunan firmalarımızın yöneticilerini, çalışanlarını ve tüm emeği geçenleri yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz..."

SICAĞI SICAĞINA İLK KUTLAMA CHP’DEN

TSO’nun kentin ihracat başarısını özetleyen bilgi notunun paylaşımının hemen ardından ilk tebrik yine sosyal medya üzerinden CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’dan geldi.
‘Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal'ın şahsında tüm iş insanlarımızı ve çalışanlarımızı canı gönülden kutluyorum.”diyen Milletvekili Tahtasız, şu ifadelere yer verdi:

TREN VE HAVAALANI OLMADAN…

"Hiçbir devlet katkısı almadan, yıllardır dile getirilen yük treni ve hızlı tren, havayolu olmadan bu nedenle 10 bin dolara ürettiği makineye 10 bin dolar da nakliye ücreti ödeyerek ısrarla üreten, ürettiğini dünyanın dört bir yanına pazarlayan, ilimizin ekonomik ve sosyal gelişimine büyük katkı koyan sanayicilerimizi iş insanlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Onların gayreti ve üretim azmi ile çok kısa sürede ilk 10'da sonrasında ilk 5'te olacağımıza inancım tam. Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal'ın şahsında tüm iş insanlarımızı ve çalışanlarımızı canı gönülden kutluyorum." dedi.

Son Güncelleme: 30.09.2023 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-09-30 22:54:19

Mehmet Tahtasız gibi diğer Milletvekilleri de çalışsalar. Çorum için ellerini taşın altına koysalar. Çorum için çalışsalar, bambaşka bir Çorum olur. Helal olsun Mehmet Tahtasız'a sonsuz teşekkürler.

Avatar
Vatandaş 2023-10-01 09:07:50

Havaalanı olursa dünya olursunuz,yük treni olsa ham madde,toptan malzeme nakliyesi çok hesaplı olur,o zaman da ÇORUM böyle rahat 3 ÇORUM olur.Ama içimizde ki koltuk sevdalıları bunu yapacak kapasite de vede niyette değiller.Not: Amasya ya tren 1929 da gelmiş.Sözün bittiği yerde Üvey evlat Çorum umuz.

Avatar
İskilipli 2023-09-30 22:18:29

Ankera Samsun karayoluna alternatif Samsun Çorum İskilip Bayat Çankırı Pursaklar bu yolu genişletelim

Avatar
Doğru söyleyeni ... 2023-10-01 07:02:30

Evet sayın tahtasiz çok çalıştı artık biraz dinlense iyi olur.

Avatar
Olay 2023-10-02 19:33:02

Bu başarıyı şehir kulübünde kutlamaniz lazım şöyle corumu seyrede seyrede