Ücretli usta öğreticiler alınacak

Çorum Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü’ne Ücretli Usta Öğretici alınacak.

31 Ağustos 2020 Pazartesi 21:13
Ücretli usta öğreticiler alınacak

Çorum Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü’ne 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Ek Ders Ücreti Karşılığı Ücretli Usta Öğretici alınacak.

Çorum Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Burhan İncekara’nın verdiği bilgiye göre; Çorum Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü’ne 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında merkez ve merkeze bağlı köylerde açılacak olan kurs programlarında  ihtiyaç duyulan alanlarda ek ders ücreti karşılığında görevlendirilmek üzere, geçici kısmi zamanlı Ücretli Usta Öğretici görevlendirmesi yapacak.

Başvuru işlemleri 1 Eylül-18 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru ile ilgili tüm iş ve işlemler kurumun web sayfasında  http://corumhalkegitim.meb.k12.tr/  ilan edildi. Posta ile yapılan başvurular geçersiz sayılacak. Başvuru yapmak isteyenlerin belirtilen tarihler arasında ilgili belgelerle müracaat etmeleri gerekiyor. Değerlendirme aşaması Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı EK-2 formu üzerinden yapılacak. Ücretli Usta öğretici görevlendirme puanları 11 Nisan 2018 tarihli ve 30388 sayılı resmî gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumlar Yönetmeliğinin ekindeki Ek-2 formuna göre yapılacağından mevcut belgelerin belirtilen tarihle arasında mutlaka teslim edilmesi gerekiyor. Eksik bilgi ve belge ile yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacak. Çorum Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde daha önce kurslarda görev alan ve aktif olarak kursu devam edip çalışan usta öğreticilerin de, yukarıda belirtilen tarihler doğrultusunda istenen belgeler ile birlikte başvuruda bulunmaları zorunlu. Geçmiş dönem için başvuru yapanlar yeni dönem (2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı) için başvurularını yenilemeleri gerekiyor. Birden fazla alanda başvuru yapmak isteyenler her alan için ayrı ayrı başvuru yapacaklar. Ders ücreti karşılığı görevlendirmeler ilgili yönetmelik gereği yapılacak. Resmî kurumlarda çalışanlardan ihtiyaç duyulan alanda lisans mezunu kişiler ve emekli öğretmenler de, belirtilen tarihler arasında Çorum Halk Eğitimi Merkezi’ne başvurabilecek.

Son Güncelleme: 01.09.2020 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.