Yeni yatırımları yerinde gördü

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık OSB'de yeni yatırımları inceledi.

06 Nisan 2021 Salı 23:21
Yeni yatırımları yerinde gördü

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay ve Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti.

Milletvekili Kaya, ilçe merkezine yaklaşık 3 kilometre mesafede, Yağsiyen Köyü Hamitler mevkisinde bulunan Organize Sanayi Bölgesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

OSB Müdürü Adem Siviş’in de bulunduğu ziyarette, faaliyet gösteren fabrikalar ziyaret edilerek üretime başlayan firmalara hayırlı olsun diyen Oğuzhan Kaya, inşaatı devam firmalara da kolaylıklar ve başarı dilekleri iletti.

AK Parti hükümeti olarak Osmancık OSB'ne her türlü katkıyız sunduklarını, desteklerinin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini kaydeden Milletvekili Kaya, Organize Sanayi Bölgesi’nde bağlantı yolu ve dere ıslahı çalışmasının da devam ettiği söyledi.

Son Güncelleme: 07.04.2021 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kibirhan Kaya 2021-04-07 10:20:53

Esnaf ziyareti de bekliyoruz.

banner165