Zabıta da bitmesini bekliyor

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü Fatih Sak, Zanaatkarlar Yapı Kooperatifi'nde yapımı devam eden hurdacılar bölümünün bir an önce tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

07 Mart 2020 Cumartesi 13:11
Zabıta da bitmesini bekliyor

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü Fatih Sak, S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ziyaret ederek, Hurdacılar Bölümü’nde sürdürülen çalışmalar hakkında Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı'dan bilgi aldı.

‘ELİNİZİ ÇABUK TUTUN’

Zabıta Müdürü Fatih Sak, Çorum’un önünü tıkayan ve dağınık bir şekilde faaliyet gösteren hurdacı esnafının aynı sitede bir arada olacağından duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Kooperatif Yöneticilerinden de ellerini çabuk tutmalarını ve biran önce Hurdacılar Sitesi’ni faaliyete geçirmeleri temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı ise Zabıta Müdürü Fatih Sak’a kooperatife gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 07.03.2020 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kim bunlar 2020-03-08 09:17:07

Yaw arkadaş böyle sırıtarak bi üst makama birifing verilmez bu ne alakasıxlık birisi poz verin demiş yapmacık herşey