1 ay sonra düğünü olacaktı

Ağrı'da teröristlerle girişilen silahlı çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Emre Dokumacı’nın düğün hazırlığında olduğu öğrenildi.

11 Ekim 2020 Pazar 14:49
1 ay sonra düğünü olacaktı

Ağrı'da teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Emre Dokumacı’nın cenazesi memleketi Çorum'un İskilip ilçesine getirildi.


Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında terör örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışmada Jandarma Astsubay Emre Dokumacı (32) şehit olurken bir asker de yaralandı. Bu sabah askeri uçakla Merzifon havalimanına getirilen şehidin naaşı, İskilip ilçesindeki baba ocağına getirildi. Şehit Dokumacı’yı burada ailesi, sağrı evenleri ve vatandaşlar karşıladı. Gözyaşlarının sel olduğu karşılamada aile bireyleri güçlükle sakinleştirildi.
Dokumacı’nın naaşı, helallik alınmasının ardından cenaze töreninin gerçekleştirileceği Ulu Cami'ye götürüldü.
ŞEHİİDİMİZ DÜĞÜN HAZIRLIĞINDAYDI
2009 yılında uzman çavuş olarak göreve başlayan şehit astsubayın 2019 yılında astsubaylık sınavlarını kazandığı öğrenildi. Görevli olarak Ağrı'ya giden Dokumacı'nın Kasım ayında düğün yapmayı planladığı öğrenildi. Küçük yaştan itibaren halası tarafından büyütülen Dokumacı'nın ilçede ve 2003-2007 yılları arasında futbol oynadığı takım arkadaşları tarafından çok sevildiği öğrenildi.


İHA

Son Güncelleme: 12.10.2020 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.