2 mahallede alt yapı çalışması

Çorum Belediyesi ekipleri Akkent ve Gülabibey Mahalbesi’nde kanalizasyon hattı döşüyor.

28 Ağustos 2019 Çarşamba 17:00
2 mahallede alt yapı çalışması

Çorum Belediyesi ekipleri Akkent ve Gülabibey Mahalbesi’nde alt yapı çalışması yapıyor.

Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Akkent ve Gülabibey mahallelerinde kanalizasyon hattı döşüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, şöyle dedi; “İlimizin neredeyse her tarafında ekiplerimiz çalışıyor. Bir tarafta asfalt çalışmalarımız, bir tarafta temizlik çalışmalarımız, bir tarafta ise yeşillendirme çalışmalarımız devam ediyor. Şehrin üst yapısına olduğu kadar alt yapısına da önem veriyoruz ve alt yapıyı güçlendirmek için de çalışmalar yapıyoruz. Akkent Mahallesi Gimat 2.sokakta 300 lük boru ile yeni kanalizasyon hattı çalışması yapıyoruz. Burada yapacağımız çalışma neredeyse 350 metre uzunluğunda. Bir diğer tarafta ise Gülabibey Mahallesi Beytepe'de Hicret Camii civarında 80 metre uzunluğunda kanalizasyon çalışması yapılıyor. Hemşehrilerimizin rahat etmesi bizler için oldukça önemli. Bizlere anlayış gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Talat 2019-08-28 21:41:21

Yağmur çok yağdığında da taşıyabilecek kapasitede olmalı. Şehirdeki bütün kanalizasyon hatları çok küçük. Her selde bacalardan su fışkırıyor. Bodrumları su basıyor. İnsanlar mağdur oluyor.Mağdur olan vatandaşın belediye suyunu çekiyor. Hizmet götürmüş olunuyor. Medeni bir ülkede bu tür mağduriyet olsa , belediye bu zararı tazmin eder.Bizim sesimiz çıkmaz. Allahtan der geçeriz. Meydan camii önünde bile bacalardan su fışkırıyor. Müteahhit boruyu döşeyip gidiyor. Boru üzeri kapatılırken borular kırılıyor. Kalite denetimi yok.
Zarar gören vatandaşın kaybını kim karşılayacak.Vatandaş hakkını nerede arayacak. Kimi kime şikayet edecek

banner165