‘2017 köy ve ilçeler için asfalt yılı olacak’

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Oğuzlar ve Dodurga ilçeleri ve bazı köylerini ziyaret etti.

21 Mart 2017 Salı 14:10
‘2017 köy ve ilçeler için asfalt yılı olacak’

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Oğuzlar ve Dodurga ilçeleri ve bazı köylerini ziyaret etti.

Oğuzlar İlçesine bağlı Cevizli, Şaphane ve Ağaççamı köylerini ziyaret eden Kaya, köylü vatandaşlarla bir araya gelerek, yapılan yatırımları yerinde inceledi. Kaya, 2017 yılı yatırımlarıyla ilgili olarak da vatandaşları bilgilendirdi.

Ziyarete İskilip İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Babuçcu, Oğuzlar İl Genel Meclis Üyesi Arif Çamiçi ve Oğuzlar Ak Parti İlçe Teşkilatı katıldı.

Oğuzlar ziyareti sonrası Dodurga İlçesine bağlı Yeniköy’ü de  ziyaret eden Kaya, Yeniköy ve çevre köy muhtarları ile yapılan istişare toplantısına katıldı.

Toplantıda Dodurga’ya bağlı köylerle ilgili olarak, 2017 yılı yatırım programında yapılması planlanan projelerle ilgili bilgiler veren Kaya, “2017 yılı köylerimiz ve ilçelerimiz için asfalt yılı olacak. İl Özel İdaresi bünyesinde kurulma aşamasında olan Plent Tesisi sayesinde köy yollarımızı sıcak asfalt ile buluşturup, köy ve ilçe yollarımızın tüm sorunlarını çözmüş olacağız” dedi.

İstişare toplantısı, Dodurga kaymakamı Tayfun Deli, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dodurga Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Uysal, İskilip İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Babuçcu, Dodurga İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Tatlısu ile Mustafa Çatar’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Son Güncelleme: 31.07.2018 00:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165