25 yıl sonra asfalt

Çorum Belediyesi Gülabibey Mahallesi Güzelyurt’ta 25 yıl aradan sonra asfalt çalışması başlattı.

17 Ağustos 2020 Pazartesi 23:47
25 yıl sonra asfalt

Çorum Belediyesi Gülabibey Mahallesi Güzelyurt’ta 25 yıl aradan sonra semt sakinlerinin temel ihtiyaçlarından olan asfalt çalışmasına başladı.

Çorum’a hizmete kenarda kalan mahallelerden başlayacağını vurgulayan Başkan Aşgın, “Gülabibey Mahallesi’nde Güzelyurt semtindeyiz, gerçekten ismi gibi güzel bir yer. Bizim de sıkça uğradığımız yerlerden bir tanesi. Şehirde hangi hizmetler varsa kenar mahallelerimizde de o olacak. Bu bizim vaatlerimizden biri. Buranın yıllardır asfalt sorunu olan bir yer olduğunu her geldiğimizde fark ediyorduk. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiğimiz ‘Kimsesizlerin kimi olmak’ sözünü önemsiyoruz. Güzelyurt’u adına yakışır şekilde sıfır asfaltla buluşturuyoruz. Halkımızın duası ve Hakk’ın da rızasını amaçlayarak yola çıkmıştık. Buradaki asfalt çalışmamızın sonunda da semt sakinlerimizden dua alacağımızı düşünüyoruz.” Dedi.

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli ise Belediye Başkanı ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, “Yollarımız çok kötüydü, yürünecek halde değildi. Başkanımız daha önce gelerek incelemelerde bulunmuş ve hem bize hem de semt sakinlerine söz vermişti. Verilen sözler bir bir tutuluyor. Bundan dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 18.08.2020 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
g.yurt 2020-08-18 12:05:32

başkanım sağolun varolun, sizin yerinizde öncekiler olsaydı bu hizmetleri gözümüze gözümüze sokardı. mütevaziliğiniz, alçak gönüllülüğünüz yeter...

Misafir Avatar
Güldüm ve geçtim. 2020-08-18 14:36:38 @g.yurt

25 yıldır Refah,Fazilet ve AKP zihniyeti yönetiyor.Yeni hatırlanmış.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ali 2020-08-18 13:15:37

Seçim sırasında bir konuşmanız beni çok etkilemişti HZ. ÖMER ADALETİ olacak bizde dediniz. Eğer olamaz isem gelin beni HZ. ALİ kılıcı ile uyarın demiştiniz. Sözümüzü tuttunuz Başkanım. Teşekkürler. Allah Yardımcınız Olsun...