30 Metre Uzunluğundaki Bahçe Duvarı Çöktü

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Karacabey köyünde heyelan meydana geldi.

05 Şubat 2016 Cuma 12:06
30 Metre Uzunluğundaki Bahçe Duvarı Çöktü

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Karacabey köyünde heyelan meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, aşırı yağışlar sonucu meydana gelen toprak kaymasında 30 metre uzunluğundaki bahçe duvarı arı kovanlarının üzerine düşerken, Sungurlu-Karacabey köy yolunda ise kısım kısım çatlaklar oluştu. Köyü ilçeye bağlayan tek yolda ise göçük riski bulunduğu bildirildi.

Karacabey Köyü Muhtarı Veysel Sarıtepeci, "Köyümüzde yağış nedeniyle toprak kayması meydana geldi. 30 metrelik bahçe duvarı arılarımın bulunduğu kovanların üzerine düştü. 10 kovanda hasar meydana geldi. Yaklaşık 10 bin TL'lik zarar meydana geldi" dedi.

Karacabey köyüne giden Sungurlu Özel İdare Müdürü Erol Erkoç ise, en kısa sürede çalışmalara başlanacağını belirtirken heyelan olan bölgede ev olmamasının can kaybını önlediğini kaydetti.

İHA


Son Güncelleme: 05.02.2016 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.