31 Mart uyarısı

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

29 Mart 2024 Cuma 11:53
31 Mart uyarısı

Çorum'a sık sık gençlik söyleşileri ve medeniyet buluşmaları programlarına katılan Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Kaplan'ın 'İslami Kesimler Toplu İntiharın Eşiğine Sürükleniyor' başlıklı paylaşımı şöyle:

"Karşımızda sadece yerel seçimler yok.

Büyük şehirler üzerinden özelde 2028 seçimlerini, genelde ise Türkiye'nin İslâmî kimliğini, ruhunu ve kaderini belirleyecek çok kritik bir seçime gidiyoruz.

Tarihî bir karar ânının arefesinde, kritik bir ânın eşiğindeyiz…

Bu ülkenin İslâmî kesimleri ilerde bedeli bu ülkeye ve İslâm dünyasına çok ağır olacak çok büyük bir imtihanla karşı karşıyalar…

Particilik yapılacak zamanlar değil bu zamanlar; Türkiye'nin kader anları, kaderinin belirlediği kritik zamanlar…

Bu ülkenin İslâmî kimliği, ruhu ve kaderi, dün kökü dışarıda seküler projelerle çok büyük yara almış, emperyalistlerin işgal ettiklerinde yapamayacakları cinayetler içimizdeki İrlandalılar tarafından -hem de Batılılara rahmet okutacak kadar- ürpertici bir şekilde hayata geçirilmişti. İki asırdır içeriden yapılan bu ruhsuz, fütursuz ve köksüz saldırının yıkımlarını tamir ermek için çırpınıp duruyoruz…

Gelinen noktada, dışarıdan fiilen işgal edil-e-meyen, ele geçiril-e-meyen bu toplum içeriden zihnen işgal edildi, ele geçirildi. Bu durum, bu ülkenin İslâmî kimliğini ve geleceğini tehlikeye soktu: Türkiye’nin İslâmî kimliğini ve ruhunu yitirmesi, yönünü ve yörüngesini yitirmesiyle, bu ülkeyi kurda kuşa yem etmekten çekinmeyecek, bu toprakları ilk fırsatta terketmekten kaçınmayacak ruhsuz, iddiasız, köle ruhlu mankurtlaşmış kuşaklar yetiştirmekle sonuçlandı.

ÇOK TEHLİKELİ, AYARTICI VE SİNSİ BİR PROJE!

Şimdi bu ülkeyi içeriden, tam kalbinden vurmak istiyorlar: Bu ülkenin İslâmî kesimlerini paramparça ederek, birbirine düşürerek hatta düşman ederek bu ülkenin İslâmî omurgasını yok etmek istiyorlar.

Çok tehlikeli bu!

Bu, bu toplumun İslâmî kesimlerinin toplu intiharın eşiğine sürüklenmesi demek.

Eğer toparlanıp kendimize gelemezsek, birbirimize omuz vermek yerine birbirimize omuz vurmaya devam edersek, korkarım, yarın tarih, bu toplumun İslâmî kimliğini, omurgasını ve ruhunu İslâmî kesimlerinin küçük siyasî hesapları, basiretsizlikleri yok etti diye yazacak- Allah muhafaza!

Çok tehlikeli, ayartıcı ve sinsi bir proje ile karşı karşıyayız İstanbul ve büyük şehirlerimiz üzerinden.

Aklımızı başımıza devşirmezsek bu ülkeden bizi kovacak mankurtların önünü açmaktan başka bir şey yapmış olmayacağız.
Benden uyarması!"

Son Güncelleme: 29.03.2024 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2024-03-29 13:27:11

İslam sana ve senin savunduğun partiye mi ait ey din komisyoncusu!

Avatar
TARAFSIZ 2024-03-29 13:14:55

İŞTE DİN ADAMLARINA İNSANLAR BUNDAN GÜVENMİYOR. DİN ADAMI SİYASETE MAŞA OLMAZ. SİZİN SAYENİZDE GENÇLER DİNDEN SOĞUDU.

Avatar
Vatandaş 2024-03-29 13:47:02

Bırakın bunları yok bizi kovacakmışlar boş laflar sadece korku salmak geçmiş olsun millet uyandı artık

Avatar
İsmail 2024-03-29 12:31:09

Cokmu aradınız bu haberi direk kendiniz yazsaydınız ya ey yeniden refahlılar
saadetler sizin verdiğiniz oylar boşa gidecek akp verin diye hiç boşa gitmeyecek memleketi bu hale getirenlere başka türlü nasıl ceza verebiliriz sadece sandıkta onudami insanların elinden almaya çalışıyorsunuz Bi tek o kaldı

Avatar
Siyaset 2024-03-29 17:37:04

Demokrasinin gereği olarak yapılacak bir seçim neredeyse iman küfür savaşı haline getiriliyor. İnsanları bu kadar germeye gerek yok...

Avatar
Hasan 2024-03-30 00:14:17

2019 da Bekaa seçimi idi. Bıktık artık arkadaş. Bu seçim çok önemli daha sonra seçim yine çok önemli yeter ya yeter. Artık önemsiz bir seçim görelim. Milletin geçimi bayına bela olmuş. Masal anlatıyorlar. Yeter kardeşim. Bıktırdınız. İnsanı dinden imandan Kuran'dan müslümandan soğuttunuz hatta nefret eder hale getirdiniz. Yeteeeeeerrrrrrr.

Avatar
Sorumlu 2024-03-29 16:54:47

Adam doğru söylüyor. Bu seçim beka meselesi. Artık kurtuluş zamanı. 22 yıl kandırdılar

Avatar
Soran Adam 2024-03-29 22:46:13

Nasıl oluyor abi o be? De bi hele