Açılış için gün sayıyor

Çorum Belediyesi'nin hayata geçirdiği Engelsiz Kafe yakında açılıyor.

29 Temmuz 2021 Perşembe 15:57
Açılış için gün sayıyor

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim taahhütleri arasında yer alan engellilere yönelik hizmet verecek olan Engelsiz Kafe’nin yakında açılacağı bildirildi.

Çorum Belediyesi tarafından Kadeş Barış Meydanı’nda yapımı süren ve çalışmalarda son aşamaya gelinen Engelsiz Kafe’de incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Yakında Engelsiz Kafemizi engelli kardeşlerimizin hizmetine sunacağız” dedi. Engelsiz Kafe hakkında bilgiler veren Başkan Aşgın, “315 m2 alana kurulan kafemizde ayrıca mescit, personel odası ve depo alanı bulunuyor. Kapalı alanda 50 açık alanda ise 80 engelli kardeşimize hizmet verebilecek kapasitede olup çalışan personel yine engelli kardeşlerimizden oluşacak”dedi.

Kafenin içerisinde engelli bireylerin yaptığı sanatsal çalışmaların sergileneceği stantlar ve duvarlar planladıklarını ifade eden Başkan Aşgın,  farkındalık amacıyla, engelli guruplarının temsil edildiği renkler, mekan tasarımı ve ışıklandırma kullandıklarını ayrıca girişteki duvara farkındalık ve eşitlik vurgusu amacıyla özel tasarım duvar resmi uyguladıklarını söyledi.

Aşgın, açılış için gün sayan Engelsiz Kafe’de engelli gençlerin herhangi bir engelle karşılaşmadan hareket edebileceği her türlü fiziksel konforun sağlanacağını belirterek, hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
saim 2021-07-29 18:57:08

boş beleş reklamlık işlerle uğraşın bakalım. ne zamana kadar uğraşacaksınız.

Avatar
Hayret 2021-07-29 18:26:21

Arkadaş kütüphane yök çocukların 7*24 ders çalışabileceği engelsiz kafe o kadar mı acil hayret yahu

Avatar
Hacı 2021-07-30 09:08:33

arkadaş zamanında bina kafe olarak yapılmış zaten.bu başkan da mevcut bir binaya ne güzel bir işlev kazandırmaya çalışmış işte.Bence çok güzel duruyor.binayı boş bıraksa boş bıraktı atıl kaldı diyeceksiniz.

Avatar
Corum 19 2021-07-31 00:48:28

Tuvalet taşı döşeli estetik faciası dürüm cafe odaklı meydan buna meydan değil facia denir

banner165