Acımız da büyük, kinimiz de...

Çorum’da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler ve Dul Yetimler Derneği tarafından “Şehitlere Saygı” yürüyüşü düzenlendi.

30 Aralık 2023 Cumartesi 15:51
Acımız da büyük, kinimiz de...

Çorum’da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler ve Dul Yetimler Derneği tarafından “Şehitlere Saygıyürüyüşü düzenlendi.

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

“Şehitler ölmez, vatan bölünmez”, “Vatan sana canım feda” sloganlarıyla Atatürk Anıtı’nda başlayan yürüyüş Çorum Şehitliği’nde sona erdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe katılanlar hep bir ağızdan terörü lanetlerken, şehitler için dua ettiler.

GALİP DENİZ AÇIKLAMA YAPTI

Yürüyüşün ardından açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler ve Dul Yetimler Derneği Başkanı Galip Deniz, kimsenin Türkiye’nin üzerinde oyun oynamaya kalkmaması gerektiğini söyledi.

ACIMIZ DA KİNİMİZ DE BÜYÜK

“Acımızda büyük, kinimizde büyük” diyen Deniz, “Kinimiz acımızdan her zaman daha büyük. Acısını çok rahat içerisine gömen bir milletiz ama kini her zaman diri bir milletiz. Şuanda silahlı kuvvetlerimiz orada gereken dersi teröristlere veriyor. Bizde burda Çorum olarak bugün o itlerin yularlarını tutanlara tokatımızı attık. Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin. Gerçekten çok acı bişey. Biz onların yanındayız. Dualarımız onlarla. İnşallah burada edilen dualar onlara zırh ve kalkan olur. Allah askerimizin ayağına taş değdirmesin. Devletimize zeval vermesin. Şunu herkes iyi bilsin ki bu bayrak inmeyecek, bu vatan bölünmeyecek. Ezanlar susmayacak. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

TÜRKİYE BÜYÜK DEVLET

Türkiye’nin büyük bir devlet olduğunu vurgulayan Denz, “Biz burada şunu gösterdik. Bizden 12 evladımızı aldınız ama yine yüzlerce evlat bu vatan, bu bayrak için şehadete koşmaya hazır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kimse de Türkiye'nin üzerinde oyun oynamaya kalkmasın. Bu devlet çok büyük bir devlet. Bu millet çok büyük bir millet. Gereken cevabı hem cephede hem illerde vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

YÜRÜYÜŞE KİMLER KATILDI?

Yürüyüşe CHP Çorum milletvekili Mehmet Tahtasız, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, AK, CHP, MHP il yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.


İHA

Son Güncelleme: 30.12.2023 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şehadet 2023-12-30 23:35:17

Rabbim devletimize zeval vermesin inşAllah günler olduğu sürece saygılar tükenmez taki mahşer günü görünene dek.Ancak Haçlı seferleri artık şekil değiştirmiş siyonist faşist maneviyat düşmanı bir tutumla kapitalist ordularıyla içeride ve dışarıda ve dahi buldukları her yerde kuduz mikrobu taşıyan dişlerini biz müslüman Anadolu halkına geçirmeye çalışsada inşAllah rabbim müsaade etmez çünkü şehitler izin vermez yeterki bu toprakların hakkını verelim torunlar olarak