ADD'de yeni yönetim

ADD Çorum Şubesi'nin 15. Olağan Genel Kurulu’nda Uğur Demirer, tekrar dernek başkanı seçildi.

25 Şubat 2024 Pazar 18:19
ADD'de yeni yönetim

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çorum Şubesi'nin 15. Olağan Genel Kurulu’nda Uğur Demirer, tekrar dernek başkanı seçilerek, güven tazeledi.

ADD’nin Olağan Genel Kurulu dernek merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Bekir Özsaçmacı’nın yaptığı genel kurulda Hasan Ali Kalayoğlu ile Tarık Aktaş da katip üye olarak görev aldı.

Genel Kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Genel Kurula; CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, CHP önceki dönem il başkanlarından Ümit Er, Hasan Eray Tüfekçi, Cengiz Atlas, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları, CHP İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayları Kamil Deveci, Aziz Önal, bazı siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile dernek üyeleri katıldı.

Gelir-gider bilançoları, denetim kurulu raporu ve faaliyet raporunun okunarak ibra edilmesinin ardından sırasıyla ADD Başkanı Uğur Demirer, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, birer selamlama konuşması yaptılar. Bazı dernek üyeleri de söz alarak gündeme ilişkin görüşlerini dile getirdi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Daha sonra yapılan seçim sonrası ise mevcut ADD Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer yönetimindeki liste göreve seçildi. Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu Üyeleri ile Genel Merkez delegeleri çarşaf liste usulü ile yapılan seçimle belirlendi.

Uğur Demirer Başkanlığı’ndaki derneğin Yönetim Kurulu; Yıldırım Çıtak, Ali Aslan Koçak, Güngör Atak, Emine Aydaş, Türkmen Aksoy ve Kubilay Olcan’dan oluşurken, Denetim Kurulu; Orhan Ateş, Ahmet Ceyhan ve Tansel Küçüker’den oluştu. Disiplin Kurulu; Çağdaş Doğan, Cengiz Karabıdak ve Halil İbrahim Kaçay, Genel Merkez Delegeleri ise Yıldırım Çıtak, Güngör Atak ve Hasan Eray Tüfekçi’den oluştu.

Yönetim organları, önümüzdeki günlerde kendi arasında görev dağılımı yapacak.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fen 2024-02-26 15:47:58

Üç beş kişiyle derneğiz işte