Adli Tıp Kurumu teşekkürü

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, Çorum'a kurulacak Adli Tıp Kurumu için Bakan Gül'e teşekkür etti.

12 Kasım 2021 Cuma 10:34
Adli Tıp Kurumu teşekkürü

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, Çorum’a kurulacak Adli Tıp Kurumu’nun proje çalışmalarının başlatılması nedeniyle  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e TBMM’de teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın verdiği bilgiye göre, ziyarette, Çorum’un genel durumu ve Adalet Bakanlığı’nca gerçekleştirilen yatırımlar ele alındı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün Çorum’a ayrı bir değer verdiğine dikkat çeken Ceylan, bakanın hangi konuda olursa olsun hiçbir taleplerini geri çevirmediğini kaydetti.

Milletvekillerinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür eden Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de, Çorum’un Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olduğunu belirterek, kentin gelişiminin yanı sıra özellikle adli sorunlarının çözümü noktasında gerekli hassasiyeti gösterdiklerini ifade etti ve yatırımların takipçisi olduklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cesur 2021-11-12 14:54:06

Ne gereği var dı Yozgatta vardı

Avatar
İskilipden 2021-11-12 17:41:09

İlçemize Adalet Meslek Yüksek Okulu açılmasını istiyoruz. İlçenin yönü değişir

Avatar
Çorumlu 2021-11-13 07:49:44

Ha Yozgat'a yapılan Çorum'a da yapılıyorsa havaalanımızı istiyoruz..........

Avatar
Çorumlu 2021-11-13 10:00:48

Bu kadar suç oranı yüksek memlekete ancak bu yakışır tabii.... İstihdamı yükseltip suç oranını düşürmek yerine daha önemli olan adlitıp yapıyoruz.

Avatar
Asc 2021-11-13 16:55:51

Sayın ASC ve OK ne yazık ki artık güven yok. Güven erozyonu da her geçen gün artıyor.