Adliye ek binası ihale bekliyor

Adliye Sarayı ek binasının ihale sürecine girdiği açıklandı.

12 Ekim 2020 Pazartesi 15:24
Adliye ek binası ihale bekliyor

AK Parti Çorum Milletvekili  MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Adliye Sarayı ek bina alanında inceleme yaptı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Faruk Ağca'dan bilgi aldı.

Milletvekili Ceylan, Ulukavak Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, Adliye Sarayı’na yapılacak ek bina için ihale sürecine girildiğini açıkladı.

Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli ile birlikte Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’i ziyaret etti.

Mahallenin genel durumu hakkında bilgiler alan Milletvekili Ceylan, sorunlar ve talepleri de dinledi.

Daha sonra  Atıf Hoca Parkı’nda bulunan vatandaşlarla buluşan Ceylan, bölge esnafını da ziyaret etti.

Ulukavak Mahallesi’nin Çorum’un nüfus yönünden en büyük mahallesi olmasının yanında AK Parti’ye de kurulduğu günden itibaren en fazla destek veren mahallelerin başında geldiğini belirten Ceylan, Ulukavak Mahallesi’ni çok önemsediklerini dile getirdi. Ulukavak’ın gerek yerelde Belediye, gerekse de genelde hükümet aracılığı ile yapılan hizmetlerin en iyisine layık olduğuna işaret eden Ceylan, mahalle halkının kendisine ilettiği sorunları ve talepleri ilgili kurum ve kuruluşlara ileteceğini vurguladı.

Ceylan, daha sonra da Adliye Binası yanına yapılacak olan ek bina alanında incelemelerde bulundu. Adliye ek binanın yapılması konusunda da çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Ceylan, önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan binanın tamamlanmasıyla birlikte de adliyedeki sıkışıklığın ortadan kalkacağını sözlerine kaydetti.

Son Güncelleme: 12.10.2020 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beyhan 2020-10-12 17:20:10

Hayır böyle bir işte kap gençlik kollarının ne işi var merkez ilçe başkanının ne işi var anlamadım ?

Avatar
Secaattin gül 2020-10-13 23:46:42

Sayın vekil bunları yaz bir yere

Avatar
HÜSEYİN 2020-10-13 14:52:29

Beyhan rumuzlu yazan arkadaş tabiki ilçe başkanı olacak vekilimizin yanında, neye takıldın ilçe başkanımız çalışıyor varmı ondan başka çalışan başkan. İnşAllah daha iyi yerlere gelecek.