AK Parti Gençlik Kolları meclisi toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Gençlik Kolları, ‘2016 Yılı Daraltılmış Danışma Meclisi’ toplantısı bugün gerçekleştirildi.

28 Şubat 2016 Pazar 16:16
AK Parti Gençlik Kolları meclisi toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Gençlik Kolları, ‘2016 Yılı Daraltılmış Danışma Meclisi’ toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Turgut Özal Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım’ın yanı sıra ilçe gençlik kolları başkanları ve AK Partili gençler katıldı.

Program Yasin Şeker’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantının divan heyeti Kerep Ölçer, Lütfi Alkan, Yunus Emre Özdemir ve İbrahim Kekeç’ten oluştu.

‘AMAÇ, TEŞKİLATLARLA BİR ARAYA GELMEK’


Programda konuşma yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, ilk defa danışma meclisi toplantısı gerçekleştirdiklerini belirterek, bundan sonraki süreçte iki ayda bir toplantı yapacaklarını söyledi.


Toplantının amacının teşkilatlarla bir araya gelmek olduğunu da ifade eden Yıldırım, “Amacımız teşkilatlarımızla bir araya gelmek. Hem bizim çalışmalarımızı değerlendirmek hem de genel merkezden gelen verileri ilçe başkanlarımıza, gençlik kollarımıza aktarabilmek.” dedi.


Danışma Meclisi Toplantısı, yapılan sunumların ardından basına kapalı olarak devam etti.

 

Son Güncelleme: 28.02.2016 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.