‘Ak Parti’ye karşı güç birliği yapmalıyız’

Emek Partisi(EMEP) İl Başkanı Cafer Gökmen, Cumhuriyet Halk Partisi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

06 Şubat 2016 Cumartesi 14:33
‘Ak Parti’ye karşı güç birliği yapmalıyız’

Emek Partisi(EMEP) İl Başkanı Cafer Gökmen, Cumhuriyet Halk Partisi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.


‘TÜRKİYE’DE HAFİF YOĞUNLUKTA BİR SAVAŞ VAR’


Parti merkezinde gerçekleşen ziyarette konuşma yapan CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Türkiye’nin tek adam diktatörlüğüne doğru gittiğini iddia ederek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:


“İlimize ve Türkiye’ye faydalı olabilmek için sorunların çözümünü aramaya gayret edeceğiz. Aklın ve bilimin gerekleri ne ise önceliklerimiz o olacaktır. Sık sık fikir alışverişinde bulunmanın faydaları var. Akıl akıldan üstündür. Türkiye artık bir rejim sorununa doğru gidiyor. Hem hafif yoğunlukta bir savaş var hem de Türkiye Cumhuriyeti devletinin demokratik yoldan çıkıp Başkanlık sistemi adı altında bir çalışmaya doğru gittiğini görüyoruz. Bunları iyi analiz edip, halkımıza doğruları anlatmaya devam edeceğiz.”


‘AK PARTİ’YE KARŞI GÜÇ BİRLİĞİ YAPMALIYIZ’


Ortak bir platformda AK Parti’ye karşı birleşerek güç birliğinin yapılması gerektiğini söyleyen Emek Partisi İl Başkanı Cafer Gökmen, “Türkiye tek adam diktatörlüğüne doğru yol alıyor.” dedi.


Gökmen konuşmasına şöyle devam etti:


“Türkiye tek adam diktatörlüğüne doğru yol alıyor. Bizlere büyük görev düşüyor. Bu tek adamlığın önüne geçmek için mücadele platformunda birleşmemiz gerekiyor. Bu zorunluluk haline gelmiştir. Demokrat, aydın, sendikalar ve dernekleri ziyaret ediyoruz. Ortak bir mücadele ve fikriyatta birleşerek AK Parti’ye karşı güç birliğinin oluşturulması lazım.”


Ziyarette Emek Partisi yönetim kurulu üyeleri Ayhan Oğuz, Muharrem Özünel ve Seher Bolat hazır bulundu.




Son Güncelleme: 06.02.2016 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.