Akkent’i dinlediler

‘Başkan Mahallemde Söz Sende’ başlıklı etkinlik kapsamında Akkent Mahallesi’nde halkla buluşma gerçekleştirildi.

04 Kasım 2019 Pazartesi 17:31
Akkent’i dinlediler

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, seçim taahhütleri arasında yer alan her ay bir mahallede mahalle buluşması programının ilkini gerçekleştirdi.


‘Başkan Mahallemde Söz Sende’ başlıklı etkinlik kapsamında Akkent Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya belediye yönetimi ve icracı birim müdürleri de katıldı.


Akkent Mahalle Kültür Merkezi’nde gerçekleşen istişarede konuşan Belediye Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bir yere hizmet götürmek için oranın sosyal ve fiziki yapısını iyi analiz etmeniz gerek. Oradaki insanların taleplerini ve isteklerini iyi bilmeniz gerekmekte. Adaylık döneminde bu şehre daha iyi hizmet etmek için her paydaşla istişare edeceğiz demiştik. Bu paydaşların en önemlisi de değerli hemşehrilerimiz. Söz verdiğimiz gibi şehrimizi ortak akılla büyütmek için mahallelerimizde hemşehrilerimizin ayağına gidip onların sorunlarını, taleplerini dinleyeceğiz ve bu şehre hizmet noktasında durmadan, yorulmadan, aşkla çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Akkent Mahallesi’ne 2019 yılı içerisinde yapılan çalışmalar hakkında ilgi veren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum'un tüm mahallelerine de aynı seviyede hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. Çorum'un her mahallesinde bir hafta çalışmanın olduğunu ifade eden Aşgın, hiç bir mahalleye başka gözle bakmadıklarının altını çizdi. Göreve geldikleri günden bu yanan halkg ünlerinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve her çarşamba 10.00 ile 12.00 arasında belediyenin kapılarının tüm vatandaşlara açık olduğunun altını çizen Aşgın, "Seçim öncesinde her mahallede toplantı yapacağımızı söylemiştik. göreve gelir gelmez de hemen muhtarlıklar müdürlüğümüzü kurduk. Aslında bu bizim mahallelere ne kadar çok önem verdiğimizin bir göstergesidir. Biz Çorum'da yaşayan herkesin aynı hizmeti almasını istiyor ve ona göre hareket ediyoruz. Bundan sonra da tüm hemşehrilerimizin eşit hizmet alması için çalışacağız. Biz bu şehri beraber yönetme sözü verdik ve beraber yöneteceğiz. Tüm güzelliklere hemşehrilerimizle birlikte imza atacağız" dedi.

Daha sonra Akkent Mahallesi sakinleri söz alarakyaşadıkları sıkıntılardan ve isteklerinden bahsettiler. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, vatandaşlardan gelen taleplerin toplantıda hazır bulunan birim müdürleri tarafından not alındığını ve kısa süre içerisinde çözümü için çalışacaklarını belirtti.  Aşgın,  toplantıların ahallelerde alfabetik sıraya göre devam edeceğini kaydetti.


 

Son Güncelleme: 04.11.2019 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ünal köse 2019-11-04 17:57:44

Zamanında arif ersoyda yapardı.Okulun bahçesine kurtardı masayı. Ortaya koyardı mikrofonu mahalleli dertleri söylerdi. İnşaAllah gösteride kalmaz. Başkan tebrikler

Avatar
üçtutlar 2019-11-04 17:45:23

üçtutlar mahallesi içinde olacakmı.her mahalle için dinleme günü olacakmı