Aksakallı göreve başladı

Sosyal Merkez Hizmetler İlçe Müdürü Ulaş Aksakallı, yeni görevine başladı.

06 Kasım 2019 Çarşamba 10:58
Aksakallı göreve başladı

Sosyal Merkez Hizmetler İlçe Müdürü Ulaş Aksakallı, yeni görevine başladı.

Sungurlu'nun güzel ve şirin bir ilçe, insanlarının da sıcak kanlı olduğunu belirten Aksakallı, böyle güzel bir ilçede görev yapmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.

aksakallı, "Sungurlu Sosyal Merkez Hizmetleri Müdürlüğü olarak daha iyi bir ortamda engelli kardeşlerime ve kimsesizlere, yetimlere, şehit ve gazi yakınlarının her daim hizmetlerinde olacağız. Tüm halkımızı müdürlüğümüze bir çay içmeye bekliyoruz”

ULAŞ AKSAKALLI

1978 Erzincan doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet bölümünü bitirdi. Erzincan'da 5 yıl il müdürlüğünde görev yaptıktan sonra bir yıl Düzce'de daha sonra İstanbul'da görev yaptı. İstanbul'da Aydın Maltepe Üniversitesi İnsan Hakları anabilim dalında yüksek lisansını tamamladı. İstanbul'da aile ve toplum hizmetleri şubesinde birim sorumluluğu yaptı. Şehit yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğü görevini yürütürken Sungurlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne atandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.