Alaca’da Voleybol Turnuvası başladı

Alaca Belediyesi ve Belediyespor Kulübü Geleneksel Voleybol Turnuvası oynanan ilk hafta maçları ile başladı.

25 Şubat 2016 Perşembe 15:09
 Alaca’da Voleybol Turnuvası başladı


Alaca Belediyesi ve Belediyespor Kulübü Geleneksel Voleybol Turnuvası oynanan ilk hafta maçları ile başladı.

Yapılan açıklamaya göre, İlçede spora katkı sağlamak ve ilçe halkını bu tip faaliyetlerde bir araya getirmeyi amaçlayan Turnuvaya bu yıl 17 takım katılım gösteriyor. Alaca Spor Salonunda hafta içi 18.30 ve 20.00 olmak üzere iki müsabaka oynanıyor.

Turnuvanın açılış maçını Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, Belediye Meclis Üyesi Secaattin Arklan, İlçe Spor Müdürü Adnan Ünal da izledi.


Alaca Belediyesi ve Belediyespor Kulübü Geleneksel Voleybol Turnuvası bu yılki ilk maçında İlim Yayma Cemiyeti ile Gürkap karşılaştı. Geçen yılın şampiyonu İlim Yayma Cemiyeti Gürkap karşısında zorlanmadan maçı 3-0 kazandı. Aynı akşam oynanan ikinci karşılaşmada İmam Hatip ile Fatih Tur takımları karşılaştı. İmam Hatip üstün oynadığı maçı rahat bir şekilde 3-0 kazanarak ilk maçlar sonunda avantaj elde etti.


Turnuvanın ikinci gününün ilk karşılaşmasında, Serhat ile Alaca Meslek Yüksek Okulu mücadele etti. Maça oldukça iyi başlayan Serhat Takımı 2-0 öne geçti. Çekişmeli geçen üçüncü seti Meslek Yüksek Okulu alarak durumu 2-1 yaptı ancak dördüncü sette toparlanan Serhat maçtan 3-1 galip ayrıldı. İkinci maçta Kafkas Gücü ile Can Kırtasiye karşılaştı. Tecrübeli Kafkas Gücü, rakibine fazla şans tanımadı ve maçtan 3-0 üstün ayrıldı. Turnuvanın üçüncü gününde oynanan ilk maç oldukça çekişmeli geçti. İtfaiye ile Mehmet Çelik Anadolu Lisesi’ni karşı karşıya getiren maçta dördüncü sette 2-2 beraberlik ortaya çıktı. Son seti uzatmalar sonunda 17-15 alan İtfaiye Takımı maçtan da 3-2 galip ayrılmasını bildi. İkinci maçta Turnuvanın en tecrübeli takımlarından Altıntaş ile Din Görevlileri karşılaştı. Altıntaş rakibine şans tanımadı ve maçtan 3-0 galip ayrıldı.         

Son Güncelleme: 25.02.2016 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165