'Allah, Zavallı Akademisyenlere Akıl Versin'

Saadet Partisi İl Başkanlığı, 'Tekelci Sömürgeci Küresel Sistemden Kaçış' konulu konferans düzenledi.

17 Ocak 2016 Pazar 21:24
'Allah, Zavallı Akademisyenlere Akıl Versin'

Saadet Partisi İl Başkanlığı, 'Tekelci Sömürgeci Küresel Sistemden Kaçış' konulu konferans düzenledi.

Programa konuşmacı olarak katılan Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Muammer Bilgiç, "Televizyonlar dünyayı yönetenlerin en masrafsız askeridir." dedi.

Turgut Özal Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık ve İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Çorum Şube Başkanı Mustafa Bulut'un yanısıra çok sayıda partili katıldı.

Programda SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ve İl Başkanı Faruk Cıdık birer konuşma yaptı.

'ALLAH, ZAVALLI AKADEMİSYENLERE AKIL VERSİN'

Türk ordusunun dünyanın sayılı ordularından olduğunu belirten SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, PKK'nın yegâne şansının 'Siviller Öldürülüyor' yaygarası ile amaçları bölgeye Birleşmiş Milletler'i çekmek olduğunu söyledi.

Sakınmaz konuşmasına şöyle devam etti:" Ne yazık ki bu yaygaraya ortak olan ve kendini akademisyen sanan 1100 zavallı da bildiri yayınlayarak bu oyuna ortak oluyor. Bu yaygaralar ile bölgeye Birleşmiş Milletler çekilmek isteniliyor. PKK yok olmaktan kurtulup, bölgeyi bölmek istiyor, zavallı akademisyenler de buna çanak tutuyor. Allah bunlara akıl fikir versin."

'MANEVİ DEĞERLERİMİZİ KAYBETTİK'

Türkiye'nin ekonomik durumunu eleştiren SP İl Başkanı Faruk Cıdık, "Öyle bir hale geldik ki ekonomik olarak o kadar daralmışız ki, dilenci haline gelmiş bir millet olarak hayatımızı devam ettiriyoruz. Manevi değerlerimizi kaybetmişiz, gelecek neslimiz çöküşe devam ediyor. Adeta başımıza taş yağıyor. Seçimlerden önce Filistin sevinecekti, İsrail ağlayacaktı. İsrail şimdi dostumuz oldu, Filistin, Gazze kan ağlıyor, Kudüs sahipsiz bir şekilde fethediliyor." dedi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Muammer Bilgiç, kameraların topluma yöneltilmiş bir silah olduğunu ifade ederek, televizyonların dünyayı yöneten en masrafsız askeri olduğu vurgunu yaptı.

Bilgiç konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "28 Şubat sürecinden sonra başörtülülere, namaz kılanlara saldırıldı, baskı yapıldı. Yeni Bir Dünya diyordu Refah Partisi. 28 Şubat'tan sonra milli görüşçüler başörtüsü yasağı kaldırılsın, Kur'an okumanın önündeki engeller kaldırılsın dedi. Hani yeni bir dünya kuracaktık. Yeni bir dünya kurmaktan, İmam Hatip koruma yaptırma derneğine dönüştük. Niye? Tanklar yürüdüğü zaman beyin kabuğunda hasar bırakınca insanların meseleleri algılaması değişti.

Suruç'ta, Ankara'da patlama oldu. Peşpeşe gelen şehit haberleri. Birden bire ülke korku seçimine gitti. Kamera topluma yöneltilmiş bir silahtır. Yüzlerce kanal uydudan topluma haber vermek için yayın yapmıyor. Televizyonlar dünyayı yönetenlerin en masrafsız askeridir. Toplumları istedikleri kıvama getirir."



Son Güncelleme: 17.01.2016 21:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.