'Anneler Mutfak Atölyesinde'

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu ”Her Okulun Bir Projesi Var” projesi kapsamında , Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Mutfak Dalı 11.sınıf öğrencileri ve velileri “Annem Atölyede “etkinliğinde mutfak atölyesinde uygulama yaptılar.

01 Mart 2016 Salı 11:56
'Anneler Mutfak Atölyesinde'

Çorum  İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu  ”Her Okulun Bir Projesi Var” projesi kapsamında , Hitit  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Mutfak Dalı 11.sınıf öğrencileri ve  velileri  “Annem Atölyede “etkinliğinde   mutfak atölyesinde uygulama yaptılar.

Yapılan açıklamaya göre, Uygulanan çalışma ile  veliler çocuklarının ders yaptığı mekanları tanıma imkanı bularak çocukları ile birlikte verimli bir zaman dilimi geçirdiler.

Yapılan uygulamadan memnuniyetlerini dile getiren veliler bunun gibi uygulamaların çoğaltılmasının, öğrencilerinin  başarısını olumlu yönde etkileyeceğini ifade ederek öğretmenlerine teşekkür ettiler.

 

Son Güncelleme: 01.03.2016 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.