Arınç'ın sözlerine tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili M. Hidayet Vahapoğlu, umhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç’ın, OHAL ve KHK'larla ilgili sözlerini eleştirdi.

31 Ekim 2019 Perşembe 23:54
Arınç'ın sözlerine tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili M. Hidayet Vahapoğlu, Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç’ın, OHAL ve KHK'larla ilgili Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü gazeteci Kemal Öztürk'ün Youtube kanalındaki sözlerine tepki gösterdi.
Vahapoğlu, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Anlaşılan, 15 Temmuz gecesi katledilen 251 şehide, 3000 civarındaki Gazi’ye, bombalanan TBMM’ne, TC’nin yurtdışında yerle bir edilen itibarına vb.. üzülmüyorsun ve bağımsız yargı kararlarına saygı duymuyorsun ki bu lafları edebiliyorsun. Yazıklar olsun.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözlem 2019-11-02 12:54:44

Devlet Bahçeli'nin ilk olarak gündeme getirdiği,bir kaç kez yinelediği,iktidarın duymazdan geldiği siyasi ayak,gündemden düştü.Siyasi ayak nerede?Bulunmasını dört gözle bekliyoruz.Bir de bir milat var.1.1.2014 öncesi cemaat,sonrası terör örgütü!Suçun zaman aşımından geriye giderek tüm bağlantılara bakılmalıdır.Dün elinde gazete,dernek,vakıf,dershane,yurt v.s. kapı,kapı gezenler,bu gün hiç bir hal yokmuş gibi ortada geziyor.Hatta terfi ettirilmeye çalışılanlar bile var.Gözden kaçırılmasın.

Avatar
Vahap 2019-11-01 14:19:41

Bağımsız yargıya seninde işin düşer inşAllah da o zaman görürüz vahapoğlu

Avatar
Etkisiz vekil 2019-11-01 16:49:57

Sayın vekil kendine gel! Sen beraat etmiş adamı nasıl aynı kefeye koyarsın! Size göre tüm khklılar terörist öyle mi? Kaç tane vekiliniz Zaman gazetesi kapanmasın diyerek eylem yaptı? Şimdi onlar da mı suçlu? Geç bu işleri ne Bursa'da ne de Çorum'da sevenin yok! Türkiye çapında zaten tanınmıyorsun, Türk Milliyetçileri, hak ile batıl için mücadele eder... Bunun ferasetine sahip olmak bir erdem değil Türk Milliyetçileri için gerekliliktir. Lütfen toplumda mağdur olmuş insanları genelleyerek yaşadıkları ızdırapı daha da yukarı çıkarmayın..Siz gölge etmeyin yeter..Cenab-ı Mevla mutlak muktedir ve kudrettedir. Sizde olmayan güçleri var gibi gösterip Allah ile ters düşmeyin! Allah ile beraber olun!