Artık veda vakti

İçişleri Bakanlığı’nca sel felaketine maruz kalan Sinop’un Türkeli ilçesine koordinatör vali olarak görevlendirilen Mustafa Çiftçi, Çorum'a döndü.

06 Eylül 2021 Pazartesi 13:47
Artık veda vakti

İçişleri Bakanlığı’nca sel felaketine maruz kalan Sinop’un Türkeli ilçesine koordinatör vali olarak görevlendirilen Mustafa Çiftçi, bölgedeki çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanmasının ardından Çorum’a döndü.

Vali Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, afetin yaralarının sarılmasına destek veren kurumlar ve temsilcilerine teşekkür ederek, gönül huzuruyla Çorum’a döneceğini ifade etti.

İşte Vali Çiftçi’nin o paylaşımı:

‘Artık Sinop’a veda vakti geldi. 24 gündür Koordinatör Vali olarak görev yaptığım Türkeli ilçesinden dün akşam ayrıldım.
Bu süre zarfında hayatın normal akışına dönmesi için araç-gereç, iş makinası, personel desteğinde bulunan başta Çorum Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ve tüm ilçe belediye başkanlarımıza, Çorum İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Recep Cıplak’a, güçlü bir ekiple çalışmalarımıza katkı veren Diyarbakır Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Sayın Münir Karaoğlu’na, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, Konya Karatay Belediye Başkanımız, Sayın Hasan Kılca’ya, Meram Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kavuş’a, Selçuklu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Pekyatırmacı’ya, Aksaray, Karaman, Sinop İl Özel İdarelerine, selden etkilenen afetzedelere maddi yardım ve desteklerini esirgemeyen Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Çetin Başaranhıncal’a, Sel baskınından zarar gören camilerin tefriş ve masraflarını üstlenen Çorum Müftülüğümüze ve Çorum Belediyemize, görev yaptığım dönemde arayan, mesaj atan, bizzat ziyaretime gelerek moral veren Çorum Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan’a, Sayın Oğuzhan Kaya’ya, Sayın Erol Kavuncu’ya, AK Parti ve MHP İl Teşkilatına, Çorum Merkez İlçe Mahalle Muhtarlarımıza ve Belediye Başkan Yardımcımıza, Esnaf ve Sanatkarlar Odamıza, Çordef Heyetine, her an desteklerini yanımızda hissettiğimiz, ilçemizi ziyaret ederek afet etkilerinin kısa zamanda giderilmesi için yardımcı olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e, bütün bu hizmetlerin yapılmasında iradesi ve imzası olan, devletin tüm imkanlarını ve gücünü afet bölgesine sevk ve seferber eden, kamu yönetimini etkin ve verimli çalıştıran, devletin gücünü vatandaşa hissettiren Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Millet olmanın, zor anlarda yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bu tür afetlerin tekrar yaşanmaması temennisiyle, gönül huzuru içinde Çorum’a dönüyorum.”

Vali Mustafa Çiftçi'nin mesajının ardından Çorum'a dönerek görevine başladığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 06.09.2021 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muallim 2021-09-07 06:43:40

Senin gibi devlet adamlarını Allah başımızdan eksik etmesin Sayın Valim ömrün uzun olsun İnsAllah.