‘Artık zulme dönüştü’ dedi, Vali’ye çağrı yaptı

Saadet Partisi Çorum  İl Mahalli İdareler Başkanı Asım Kirişçi, Çevre Yolu İskilip Yolu Kavşağı’nda yapılan ve yapılmayanları dile getirdi, Vali Dağlı'ya çağrıda bulundu.

29 Ekim 2023 Pazar 12:32
‘Artık zulme dönüştü’ dedi, Vali’ye çağrı yaptı

Saadet Partisi Çorum  İl Mahalli İdareler Başkanı Asım Kirişçi, Çevre Yolu İskilip Yolu Kavşağı’nda trafikte yaşanan problemleri gündeme getirdi.

KÖPRÜLÜ KAVŞAKTA PROBLEM BİTMİYOR

Çevre yolu üzerinde ilçeleri birbirine bağlayan köprülü kavşağın maalesef Çorum halkı için zulme dönüştüğünü belirten Kirişçi, çok defa açıldığı müjdesi verilen kavşakta her an ki değişik bir tarafın trafiğe kapatıldığını, sürücülerin trafik kurallarının dışına çıkmaya zorlandığını savundu.

ANİDEN YOL KAPANIYOR

Kirişçi yaptığı açıklamada şöyle dedi:
“İskilip Yolu Çok Fonksiyonlu Kavşak’ta aniden yolun bir kısmı trafiğe kapatılıyor ve alternatif yol gösterilmiyor, sürücüler tek bir yolu kullanınca da trafik ekipleri uyarmadan, bir çıkış yolu göstermeden plakaya hemen cezayı kesiyor,  bu kavşağı kullanan sürücülerin e-devlet’ten cezalarının olup olmadığını sorgulamalarını tavsiye ediyoruz.

KAVŞAK FELÇ OLUYOR

Özellikle İkbal kavşağından gelirken sürücüler tam bir tuzağa düşüyor, daha önce yol açıldı diye yapılan ara geçitler kapatılmış, direkt köprüye geçiş engellenmiştir. Mesafe kısaltılacağına maalesef uzadığı görülmüştür. Ayrıca  yolun bir bölümünün tamamen kapatıldığında sürücüler ters istikameti kullanmak zorunda kalıyor.  Yol her iki tarafta da dar yapıldığı için en küçük çalışmada kavşak felç oluyor.

OSMANCIK KÖPRÜSÜNDEN DERS ALINMAMIŞ

Çorum’da yeni yapılan kavşakta maalesef  Osmancık köprüsünden ders alınmadığı görülmektedir. Halen eski düzenin özlemi içinde olan bir takım memur ve yetkililerin keyfi uygulamalarına müdahale edilmelidir. Haksız cezalara muhatap olan halkın mağduriyeti giderilmeli, devlet olanaklarının orantısız ve hoyratça kullanılmasının önüne geçilmelidir. ‘Ben yaptım oldu’ mantığı Çorum ilimizde artık yer bulamamalıdır.

‘SAYIN VALİ HER KESİMİ DİNLESİN'

Özellikle sayın Valimize  bundan sonraki çalışmalarında başarılar diler, ilimizin daha güvenli, daha müreffeh ve yaşanabilir bir il olması için şehrin tüm kesimlerini dinlemesini ve kucaklamasını arz  ederiz."

Son Güncelleme: 29.10.2023 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumsuz 2023-10-29 22:02:50

Geçen sene Nisan'da açılacak Köprü&Yol projemizde baştan beri olan, İkbalkent'ten çevreyoluna geçiş için İskilip Yoluna entegrasyon yolu iptal edilmiş. Artık İkbalkent'ten bu yolu kullanıp çevreyoluna çıkmak isterseniz önce bir İskilip'e varıp oradan dönmeniz gerekiyor... Bu muazzam plan kiminse helal olsun.. Düşünerek yapılacak iş değil.. Başka bir ilhamın ürünü bu tasarım...

Misafir Avatar
Çorumsuz 2023-10-31 16:16:08 @Çorumsuz

En altta bir arkadaş yoldaki kademe/kot farkına ve tabelalara da işaret etmiş hakikaten onlar da ayrı rezalet. Bu yol tamamen tasarım sorunu. Bunu açarken hiç mi düşünmediniz bu cadde İlhan Gürel, Bişkek ve Osmancık'a alternatif, onlara paralel olacak. Bir o BULVAR'lara bak bir de bu tek şerit saçma sapan hatlı yola bak... Oraya park da başlayınca bu yol tek şerit olacak... Ani virajlar, tuhaf kademeler, darlık vs vs...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vatandaş 2023-10-29 18:10:16

Çok önemli bir haber olmuş, vatandaşa ben yaptım oldu prensibi ile zulmediliyor, vali veya yetkili her kimse bu hususta bir çözüm üretmesi gerekir diye düşünüyorum, aksi takdirde sosyal medyadan da dile getirilip bir kamuoyu oluşturulabilir diye düşünüyorum. Madem köprü altından veya yanından geçiş vermeyecektiniz çift taraflı yolu neden yaptınız, bu şehrin sorunlarını dile getiren şehre sahip çıkan hangi partinin yetkilisi veya idareci olursa olsun, bizler için çok değerlidir. Bu halk en güzel şekilde hizmet edilmesini hak ediyor, lütfen her kim hangi makamda bulunuyorsa o makamın ya hakkını versin ya da orayı meşgul etmesin. Çünkü ne kaybedecek daha fazla vaktimiz ne de üstünkörü yapılan işlere gösterecek sabrımız kaldı.

Avatar
Teşekkürler 2023-10-29 18:09:16

Sonunda bir kişi dikkat çekmiş saolsun. Bu sorun bir an önce çözülmeli yoksa Allah korusun kazalara sebebiyet verecek.

Avatar
Hshsh 2023-10-29 19:02:52

Doğru demiş

Avatar
19 2023-10-29 21:51:27

İkbalden gidip kapalı yolla karşılaşıyoruz.

Avatar
Saçmalık 2023-10-29 22:02:07

Geçen gün o yolu kullanırken ters yönden gelen araçla kafa kafaya geldim Allah korudu... rezalet resmen.

Avatar
Mstf 2023-10-29 17:34:02

Evet aynen tam bir beceriksizlik vurdumduymazlık

Avatar
Hasan 2023-10-29 21:05:48

Ilimyaymaya batçık yapmayan adaya oy yok.