Aşgın, 4 yılını 40 ana başlıkta 1 saat 40 dakikada özetledi

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 4 yılını 40 ana başlıkta 1 saat 40 dakikada özetledi.

04 Kasım 2023 Cumartesi 23:57
Aşgın, 4 yılını 40 ana başlıkta 1 saat 40 dakikada özetledi

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 4 yılını 40 ana başlıkta 1 saat 40 dakikada özetledi.

Aşgın, aşkla çalışmaya, Çorum’u hem geliştirmeye, hem dönüştürmeye, hem de güzelleştirmeye devam edeceklerini, kendi tüm ilçe ve mahalleleriyle bir bütün olarak gördüklerini söyledi.

‘AŞGINAN GEÇEN DOLU DOLU 4 YIL’ TANITIM TOPLANTISI

Aşgın, şehre yaptıkları çalışmaları 40 ana başlıkta 1 saat 40 dakikada özetledi. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın Anitta Otel’de düzenlediği “Aşgınan Geçen Dolu Dolu 4 Yıl” başlıklı tanıtım toplantısına katılım ise yoğun oldu.

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?

Toplantıya; AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk başta olmak üzere ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

SALON TAMAMEN DOLDU

Salonun tamamen dolu olduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürerken Başkan Aşgın, şehre alt yapıdan üst yapıya, spordan kültüre hizmetlerini 40 ana başlıkta topladı. Aşgın’ın toplantıda gösterdiği hareketlilik sık sık alkış aldı.
Başkan Aşgın, toplantıya yoğun katılım gösteren protokol üyelerine ve vatandaşlara destekleri, takdir ve tebrikleri için teşekkür etti.

GÜNAY VE KAYA BAŞARILI BULDU

Aşgın'ın sunumunun ardından AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya da birer konuşma yaparak, yapılan hizmetleri başarılı bulduklarını dile getirdi.

Toplantının ardından ise katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Son Güncelleme: 05.11.2023 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ismet 2023-11-05 10:52:26

Kaleyi bitiremedin arasta yarim yamalak kent meydanini bitiremedin bedesten yarim kaldi 4 tane bisiklet istasyonu koydun binlerce abone kentsel donusum dedin hasanpasada mimarsinanda ancak plan cizdirdin bir karinca adimi kadar ilerleme yok basit projelerle goz boyayip milletin parasini geziyle minyacorumla harcadin bence basarisizsin tek basarin cimento arsasi umarim onuda zenginlere peskeh cekmezsiniz bol bol kendine metiyeler dizip show yaptin yol baz istasyonunda mahalleliyle muhtarla kavga cami yikarken kavga birde yol icin Ticari arsa icin okullar meydan icin binalar yiktin ozetin bu

Avatar
AdAm 2023-11-05 11:19:33

Demekki yillarca toplanti yapacak bir salon yapamadiniz ve Anitta oteli kiraladiniz yada yaptiginiz salonlari begenmediniz yaziklar olsun kimin cebinden cikti o salonun kira parasi Sayin Halil

Avatar
Doğrucu 2023-11-05 07:21:21

Sayın Başkan; Öncesinden tanıdığımız Halil Ibrahim Aşgın'a sadelik, mütevazilik yaraşırdı. Fakat maalesef, güç ve itibar insanları bozuyormuş. Ne bu böyle; afişler, toplantılar, el ilanları ? Bu tanıtımların memlekete gram faydası yok. Hepsi de şahsi emeliniz için. Lâkin bunlar için belediye ve kamu kaynaklarını kullanıyorsunuz. Peki yazık ve israf değil mi? Böyle bir şeyi kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz? Hani sizin bir davanız vardıya; o zaman Hz. Ömer' in iki mumunu hatırlarsam size, yeter mi?

Avatar
Yorma kendini 2023-11-05 07:49:36

Kime ne anlatiyosun Asgin. Tamam anladik bir daha aday olmak istiyorsun. Ama sunu unutma millet sana degil Erdogan'a oy veriyor yerel secimlerde. Akp'ye oy verenlerin cogu seni tanimaz bile. O yuzden yorma kendini, buyuk ihtimal aday yapmazlar seni. Eski vekillerden biri ya da drvsirme bi aday gelir disardan. Iyi gunleeer

Avatar
ismet 2023-11-05 19:39:30

Secildiginde kendi arabamla geliyom ise, otobuse biniyom bagda calisiyom diye gostermelik show yaptin ne oldu gine kendi arabanla yada otobuslemi gidiyon belediyeye yoksa makam arabasiyla mi?

Avatar
Muhammed Cem 2023-11-05 06:24:31

Hayret...az sayıda ki halk neden duymamış ki bu toplantıyı,yoksa gelirdiler onlar da...hemide Yeni belediye binasında yok muydu bir salon kocaman yapı

Avatar
Iskilipli'ye 2023-11-05 11:37:37

Birader sen ne anlatiyon haberin var mi? O dedigin isleri Corum belediyesi yapmaz, Ali Suluk'e soyle sen onlari. Kazakostan'da kal gelme emi..

Avatar
Dayı 2023-11-05 12:25:42

Maalesef hak yedin haram olsun