Aşgın bu kez 41 proje ile geliyor

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu kez 41 proje ile çıkıyor.

28 Şubat 2024 Çarşamba 14:33
Aşgın bu kez 41 proje ile geliyor

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni dönem projelerini tanıtacak. 1 Mart Cuma günü yapacakları proje tanıtım toplantısına hemşehrilerini davet eden Başkan Aşgın “Yeni dönemde Çorum Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

‘ÖNCEKİ DÖNEM PROJELERİN TAMAMINA YAKININI GERÇEKLEŞTİRDİK’

Yapılan açıklamaya göre; 2019 seçimlerinden önce söz verdiği projelerin neredeyse tamamını 5 yıllık dönemde gerçekleştirdiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni dönemde de Çorum’un geleceğini şekillendirecek projelere imza atmaya hazırlandığını ifade etti. Başkan Aşgın, Çorum’un ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığı, gençlere, kadınlara, emeklilere yönelik projelerin yanı sıra tarihi Çorum ve modern Çorum vizyonu doğrultusunda hazırladığı projelerle bir kez daha kamuoyunun karşısına çıkacağını duyurdu.

ÇORUM YÜZYILI VURGUSU

Yeni dönemde Çorum Yüzyılını hep birlikte inşa edeceklerini söyleyen Başkan Aşgın, 41 proje ile Çorum halkının karşısına çıkacaklarını söyledi. Başkan Aşgın “Çorum’a hizmet etme aşkıyla çıktığımız bu yolda, şehrimizi daha yaşanabilir, daha modern ve daha kalkınmış bir yer haline getirmek için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi şeffaf, katılımcı, samimi ve dürüst bir yönetim anlayışı ile halkımızı hizmet etmek ve şehrimizi geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Tevazu, samimiyet ve gayretle Çorum Yüzyılı’nı yeni dönemde hep birlikte inşa edeceğiz."dedi.

PROJE TANITIMI CUMA GÜNÜ

Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın yeni dönem projelerini tanıtacağı toplantı 1 Mart 2024 Cuma günü saat 19.00’da Devlet Tiyatro salonunda gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyen 2024-02-28 15:44:48

Bu projeler gizli proje galiba. Çünki biz bu zamana kadar Çorumluların konforunu artıracak bir proje görmedik. Mevcut projelerde eski başkan Külcü,'nün projeleridir

Avatar
AdaM 2024-02-28 16:16:35

1 nolu proje Cimento arazisini sosyal konut yapip sosyal olarak fakir fukaraya satmak yada kiraya vermek
arsayi zenginlere satmamak

Avatar
İskilipli 2024-02-28 16:33:11

Aşkla, Alnının Ak ı ile çalışıyor. İskilipde taksici darp ediliyor. Aşkın başkan kibar, nezih, çalışkan Çorum için neler yapılabilir onun çabasında

Avatar
Çorumlu 2024-02-28 19:42:24

İlk döneminde ne yaptık ikinci döneminde yapsın kazanırsa çimento arazisini zengin dostlarına peşkeş çekerek satacak

Avatar
Ahmet DEMİR 2024-02-28 19:59:20

Yok mu kiralanmamış bir gazeteci? Ne vaat etmişti, ne kadar gerçekleşti? Yazsın biz de ona göre destek olalım. Vatandaş tek tek mi arayıp bulacak neyin ne olduğunu.

Avatar
Gerçekci 2024-02-28 20:45:07

Aşkın daha önce açıkladığı projeleri bitirdi mi ki proje açıklıyor

Avatar
Vatandaş 2024-02-28 22:42:09

Birazda Eskiekin tarafına yönel başkanım,atıl durumda.

Avatar
Son 2024-02-29 05:49:28

Benimde en yakın ama dürüst olduğuna inandığım partiye oy verme projem var nasipse ama o proje sizlik değil bizlik inşAllah