Aşgın meydana indi, boykot çağrısı yaptı

Çorum Belediyesi sosyal tesislerinde artık İsrail menşeli ürünlere yer vermeyecek. Başkan Aşgın, Kadeş Meydanı'ndan boykot çağrısı yaptı.

01 Kasım 2023 Çarşamba 14:16
Aşgın meydana indi, boykot çağrısı yaptı

Çorum Belediyesi sosyal tesislerinde artık İsrail menşeli ürünlere yer vermeyecek. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, tarihte ilk barış antlaşması olan “Kadeş Barış Antlaşması”nın ismini taşıyan meydandan boykot çağrısı yaptı.

BAŞKANKADEŞ MEYDANI'NDA

Şehir merkezindeki Kadeş Barış Meydanı’nda bulunan “Meydan Sosyal Tesisleri” önünde açıklama yapan Başkan Aşgın, “Barış adına söylenecek bir söz varsa bunu ilk söylemesi gereken şehir Çorum’dur. Çünkü tarihte ilk barış antlaşması olan Kadeş Barış Antlaşması’nın yapıldığı topraklar Hitit başkenti olan Çorum’dur." dedi.

MAZLUMUN AHI YERDE KALMAYACAK

İsrail’in tüm dünyanın insanlık onuruna ve şerefine saldırdığını dile getiren Başkan Aşgın “Bir savaşta ne yapılmazsa İsrail bunların hepsini yapıyor. Filistin’de mabetler, hastaneler, okullar, mülteci kampları bombalanıyor. Amerika’dan, Avrupa’dan gelen bombalarla çocukların üzerine saldırıyorlar. Siyonist İsrail vahşetine devam ediyor. Batı bu vahşeti destekliyor. BM kararını tanımayan İsrail çocukları katletmeye devam ediyor. Böyle bir vahşeti, barışın merkezi Çorum’dan, Kadeş Barış Meydanı’ndan kınıyor, lanetliyoruz. Zulüm ile abad olunmaz. Mazlumların ahı yerde kalmayacak. İnşallah İsrail yeryüzünden silinecek.” şeklinde konuştu.

YERLİ VE MİLLİ ÜRÜNLER

Çorum Belediyesi’nin şehrin 8 farklı bölgelerinde bulunan sosyal tesislerde artık İsrail menşeli hiçbir ürüne yer vermeyeceklerini açıklayan Başkan Aşgın, “Sosyal tesislerimizin tamamında yerli ve milli ürünler kullanılacak. Hiçbir şekilde İsrail menşeli ürün kullanılmayacak, servis edilmeyecek. Eli çocuk kanına bulanmış firmaların ürünlerine yer vermeyeceğiz." dedi.

AŞGIN BOYKOT ÇAĞRISI YAPTI

Aynı duyarlılığı tüm işletmelerden de beklediğini söyleyen Başkan Aşgın, boykot çağrısında bulundu. Başkan Aşgın “Ticari kaygılarla değil insani ve İslami kaygılarla hareket edelim. Şehrimizde İsrail ürünlerine yer vermeyelim. İlk uygulamayı sosyal tesislerimizde başlatıyoruz.” Dedi.
Başkan Aşgın, açıklamasının ardından Meydan Sosyal Tesisleri’nin camına “Çorum Belediyesi Sosyal Tesislerimizde İsrail menşeli ürünler servis edilmemektedir” yazılı etiketi yapıştırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 2023-11-01 15:08:23

1 ay sonra unutursan sovmen. Starbucks in ruhsatini iptal etsen yiyerse

Misafir Avatar
Doğru söz 2023-11-03 07:46:21 @Kadir

Başkan hodri meydan gerek yok şova yerse diyor bak Kadir Bey. Bende bir artırıyorum Y. Emre Parkında akşam sabah gezen motosikletli gençlere de bir yatırımın olacak mı bir tek güvenlik görmüyoruz da

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmet Köşkerler 2023-11-01 21:36:11

Bırakın bu gaz alma işlerini, hadi İsrail markalı mekanlarım ruhsatını iptal et. Anlayalım ne kadar ciddi olduğunu.

Avatar
Murat 2023-11-01 15:10:22

Adama sormazlar mı İsrail 75 yıldır aynı İsrail bu zamana kadar niye İsrail mallarını alıyordun diye

Avatar
vatandaş 2023-11-01 15:58:57

Allah biliyorya o astığın kağıttaki çorum için aşkla yazan boya bile israilden geliyordur.

Avatar
ÇORUMLU 2023-11-01 15:05:53

NELER MESELA SRAİL MENŞELİ ÜRÜNLER? POPULİZM YAPIYOR

Avatar
Vatandaş 2023-11-01 16:22:39

Mikroskopla mı okuyacağız astığın kağıdı adam gibi boydan boya afiş hazırlatta görüyüm.

Avatar
Veli 2023-11-01 15:59:17

Urunler hangileri saysaydin madem bu kadar hassaiyetimiz vardi Israel urunlerini yillarca niye satip Israili guclendirdiniz? Akliniz basiniza yeni mi geldi?

Avatar
Vatandaş 2023-11-01 16:15:24

Başkanımızı tebrik ediyorum.

Misafir Avatar
İsmail 2023-11-01 20:43:29 @Vatandaş

Bende tebrik ediyorum lakin İsrail malı olduğuna göre bizde üretilmeyen şeyler yani ithal peki onların yerine neyi satacaksıniz İsraili destekleyen hangi ulkenin malını satacakşınız bide bugüne kadar baya İsrail malı satılmıski şimdi boykot çağrısı yapıyorsunuz sorarsanız yerli milli ama bırakmadınız yerli milli

Beğenmedim! (0)