Aşgın sert çıktı

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, adayken söz verdiği Hitit Fuar ve Festivali'nin programını basın toplantısıyla paylaştı, "söz verdik yapıyoruz." dedi.

01 Temmuz 2019 Pazartesi 15:37
Aşgın sert çıktı

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “aday iken verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz. 12-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceğimiz 36. Hitit Fuar ve Festivali basın toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımıza teşrif eden TSO yetkililerine ve yerel basınımızın güzide temsilcilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.
Hitit Fuar ve Festivali tanıtım toplantısında program detaylarını paylaşan Aşgın, ayrıca festivalin fuar yönüyle de geliştirilmesi için katkı sunduklarını ifade etti.
Yerel siyasete ilişkin değerlendirmeler de yapan Aşgın, dedikoduya harcayacak zamanlarının bulunmadığını belirterek, dikiz aynasına bakarak mesafe almadıklarını söyledi. 
Sayıştay raporları ve muhalfetin bazı üyelerinin sosyal medya paylaşımlarına toptan cevap veren Aşgın, bu şehri sevenlerin önlerini açmalarını isteyerek, devletin resmi kurumlarının ortada olduğunu, gerekeni mutlaka yapacağını belirtti.


Çorum’un fitne, dedikodu, “o şunu dedi, bu bunu dedi”ye harcayarak bir dakikasının bile olmadığını dile getiren Aşgın, “Bu şehir güçlü bir şekilde 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna yürüyecek. Önümüze takoz olanlar varsa basar geçeriz. Onlar kenarı çekilip kendi pisliklerinde dedikodularına devam etsinler. Onlar hiç olmadık şeylerin peşinde koşsunlar, dursunlar biz bu şehre hizmet noktasında yarış atı gibi koşmaya devam edeceğiz. Onlar bile mani olamayacaklar. Bu şehri dikiz aynasına baktıranlar kenarda o aynalarılarıyla uğraşıp dursunlar. Biz onlara değil, Çorum’un vizyonuna, marka şehrine ve geleceğine bakıyoruz” açıklamasında bulundu. 
Söz konusu kişilerin sayısının da 3-5 civarında olduğunu ve onların da gözünün sürekli dikiz aynasında olduğunu ileri süren Başkan Aşgın, “Eğer şu raporda, bu raporda samimiysen gereğini yap. Samimiyetini göster, bizi meşgul etme. Bizim şehrimizin gündemini basit dedikodu, aldığımız duyumlarla falan meşgul etmeye ve barış ve sevgi iklimini zedelemeye kimsenin hakkı yoktur. Ben Halil İbrahim Aşgın olarak da buna asla müsaade etmeyeceğim. Sadece şunu diyeceğim; kenara çekil kardeşim. Çekilmezsen üzerine basar geçeriz. Çünkü bizim yapacak çok işimiz var. Sizinle uğraşacak vaktimiz yok” ifadelerini kullandı. 
“Eğer bu sözleri şahsi ve siyasi ikbaliniz için değil de bu şehrin faydasına olduğu iddiasındaysanız gelin oturup konuşalım” çağrısında bulunan Başkan Aşgın, “Siyasi rant peşinde, şovmenlik peşinde, desinlerin peşindeyseniz bu şehrimize ihanet etmeye kimsenin hakkı yok. Bu şehrin kültür, sanat, edebiyat, ekonomi sporda alacağız en yükseğe kaldıracağız. Bu konuda elimiz açıktır. Bize yumrukla gelirsen yumrukla karşılık görürsün” şeklinde konuştu.


 

Son Güncelleme: 03.07.2019 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-07-01 17:51:41

Geçmişi es geçemeyiz beyefendi. Devleti kim dolandırmışsa hesabını verecek!

Avatar
Martenzit mülayim 2019-07-01 20:49:28

Vay be ne sert adammış.Yumruk,ezip geçmek.Siz önce seçim öncesi ortaya dökülen konuları bir kapatın.

Avatar
Nejat 2019-07-01 21:06:15

Başkan bu tepkini gayet güzel ve yerinde buluyorum.Kimse dedikodu fitne yapmasın aynı tavrı yeni millî eğitim müdürüne gosterseydin tüm Çorum'un karşı çıktığı olayda baskosede agirlamasaydin senin Çorum konusunda samimiyetine inanirdik

Avatar
Mehmet 2019-07-02 08:48:01

Helal olsun başkana. Bu dirayetli duruşu ilk günden itibaren göstermeliydi. Ahlaksızla dost olunmaz, ahlaksıza kardeşlik edilmez.

Avatar
Giray 2019-07-02 14:03:43

Korktuk:(( Artık dün yaptıklarınızı konuşmuycaz

Avatar
ÇORUM LU 2019-07-02 16:25:05

ÇORUMLU NUN YAPTIĞINI HERKES YAPAMAZ .DİKİZ AYNASI BAKINCA ;KÖTÜLÜKLERİN İLKİ VE EN BÜYÜĞÜ ,KENDİ MEMLEKETİNİ SOYANLARIN HIRSIZLARIN CEZASIZ KALMASIDIR.

banner165