Aşgın’dan dikkat çeken anket açıklaması

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, mahalle muhtarları ile bir araya geldiği görüşmede, dikkat çeken anket açıklaması yaptı.

20 Ekim 2023 Cuma 15:53
Aşgın’dan dikkat çeken anket açıklaması

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, mahalle muhtarları ile bir araya geldiği görüşmede, yaklaşan yerel seçim öncesi partisinin genel merkezinin belediye hizmetleri ve şahsına yönelik yaptırdığı anketlerde memnuniyet oranının giderek yükseldiğini iddia etti.

‘YAPTIĞIMIZ HER İŞTE ‘ALİ’ OLDUK

14 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle makama düzenlenen ziyarette konuşan Aşgın, yaptıkları her işte Adalet-Liyakat-İstişare (ALİ) sözünü tuttuklarını ve yaptıkları her işte yerine getirdiklerini savundu.

'ÇORUMLU’NUN GÖZÜNDE IŞILTIYI GÖRDÜM'

Göreve geldikleri günden itibaren, klasik siyaset anlayışı yerine tevazu ve samimiyetle görev yaptıklarını vurgulayan Aşgın “Bu millet acaba bizi anlar mı diye düşünüyorduk. Geldiğimiz noktada gördük ki hemşehrilerimiz bizi çok iyi anladı. Şehrimizde hangi sokak olursa olsun, vatandaşımızın gözlerindeki ışıltı, samimi ve sıcak yaklaşımları, bizleri kendi ailelerinden birisi gibi görmeleri beni çok mutlu ediyor.” diye konuştu.

AK PARTİ GENEL MERKEZ ANKETLERİ

Seçim öncesinde AK Parti Genel Merkezi’nin Çorum’da yaptığı anketlerle ilgili de dikkat çeken sözler sarfeden Başkan Aşgın, şöyle dedi:

“Belediye çalışmalarıyla ilgili memnuniyet anket sonuçlarına yansıdı. AK Parti Genel Merkezi’nin Çorum’da en son yaptırdığı 3 anketin sonuçları ve diğer anketlerde de halkımızın desteğinin artarak devam ediyor olması beni çok duygulandırdı ve mutlu etti. Hemşehrilerimin beni doğru anlamış olmaları beni bahtiyar ediyor. Bu şehre hizmet etmek benim için büyük bir onur ve şereftir."

Son Güncelleme: 20.10.2023 22:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2023-10-20 17:07:26

2019 yılında belediyede ak partiye oy vermiş bir vatandaş olarak elimde tek anket var kendi evimde yaptığım üç tane kullanıcak oy var halil ibrahim aşgın a verilecek oy sıfır buna ne buyrulur aşgınan çalışan başgan

Avatar
KILIÇ 2023-10-21 13:21:39

BAŞKAN YANLIŞ YAPARSAM BENİ KILICINIZLA DÜZELTİN DEMİŞTİ.
Hoyhoy bağlarındaki evlere doğalgaz verdi.
Gençlere kötü örnek olacak ne kadar sanatçı varsa geldi.
İşe kadroya aldığı adamların çoğu ak partiye oy vermeyecek adamlar.
Bizden oy alıp yatırımı CHP ye yaptı.
Bizim kılıcımız keskin, şimdi kime hizmet ettiysen ondan oy iste.

Avatar
Elvan 2023-10-20 17:43:33

Dost bir insan dostça müslümanca ikaz ve sitem. Lütfen Sayın Belediye Başkanı milletin parasını sanat ve sanatçı adı altında müzik süzik ne ise yapmayın. VAllahi billlahi TAllahi yazık

Misafir Avatar
Gazete Okuru. 2023-10-23 11:13:09 @Elvan

Sanat ve kültür etkinlikleri neden bu kadar eleştiriliyor Allah aşkına? Sanatçılar para kazanmasın mı, yemesin içmesin mi? Sizin çocuklarınız belki ileride türkü söyleyecek. Nedir bu sanat ve sanatçı düşmanlığı? Müzik ve şiir dinletileri, türküler, konferanslar, festivaller düzenlemek kötü müdür? Gençler bu etkinliklere katılmasaydı nerede olurdu sizce? Ben söyleyeyim ya kahve köşelerinde, ya bilgisayar oyunlarında, ya da sosyal medya saçmalıklarında.

Beğenmedim! (1)
Avatar
ali 2023-10-20 17:38:35

anket? Lafontenden masallar

Avatar
İbrahim 2023-10-20 17:42:18

Lütfen şu mahalla şenlikleri, festivallerle milletin parasını çarçur etmeyin. lütfen lütfen lütfen. Allah bunun da hesabını sorar

Avatar
Yusuf 2023-10-20 17:46:30

Sayın başkan ERSOY Başkanın arsalarını satıp eğlence davula zurnaya harcama yapmayın. Rüşvet yemedinizdenalmadığından eminim, buradan hesabınızda sıkıntı yok ammaaaa bu eğlence için özellikle ahiretiniz için vahim. Lütfen dikkate alın

Avatar
okan 2023-10-20 17:51:56

yalandan kim ölmüş . Ak parti başarısız birini aday göstermez. Yoksa çorumda chp alır.

Avatar
Hasan 2023-10-20 17:39:00

yersen