Aşgın’ın ‘esnaf dostu' söylemine gölge düştü

Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına taşınma işlemleri sürerken, Başkan Halil İbrahim Aşgın’a bir eleştiri geldi.

30 Aralık 2022 Cuma 17:15
Aşgın’ın ‘esnaf dostu' söylemine gölge düştü

Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına taşınma işlemleri sürerken, Başkan Halil İbrahim Aşgın’a bir eleştiri geldi.

BELEDİYE BİNASI TEFRİŞATI

Çorum Belediyesi’nin yeni binanın iç tefrişatının Sivas ve Bursa gibi çeşitli illerden alındığını iddia eden TSO Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal, sektörün zor günler geçirdiğine dikkat çekerek, Aşgın’ın bunu görmezlikten geldiğini ve yeni Belediye hizmet binasına Çorum’dan hiçbir malzeme alınmadığını savundu.

Erdal, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

ÇORUM ESNAFI HİÇE SAYILDI

“Çorum Belediyesi’nin yeni hizmet binasına kavuşması elbette bizleri sevindirmiştir. İlimiz için önemli bir yatırımdır. Ancak, şunu da ifade etmeden de geçmek istemiyorum. Mobilya sektörü zor günler geçirirken, sayın Başkan bunu görmezlikten gelmiştir. Yeni binanın tüm malzemeleri Devlet Malzeme Ofisi aracılığı ile Sivas ve Bursa gibi illerden alınmıştır. Tüm bu alımlar gerçekleştirilirken maalesef ki, Çorum’da bu işi yapan esnaflar hiçe sayılmıştır. Bizim esnafımıza bu konu ile ilgili bilgi dahi verilmemiştir. Oysa ki, sayın Başkan Aşgın , her fırsatta esnaf dostu olduklarını vurgulasa da, bu hareketiyle maalesef esnaf dostu olduğu açıklamalarına gölge düşürmüştür”

Son Güncelleme: 30.12.2022 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli 2022-12-30 18:39:19

Fiyatlarda kanaatsizlik olunca sonuç boyle oluyor malesef. Sivastaki, Bursadaki esnafta kazanıyor siz de kazanıyorsunuz. Makul bir fiyat sunsanız, neden sizden almasınlar ki.
Yıllar önce aynı söylemle bizde karşılasmıştık. O tarihte, bu firmanın sadece bir makam masasına istediği fiyata biz makam odasının bütun mobilyasını tefriş etmiştik ve sonuçta aynı cumleleri bizim için kullanmıştı. Biraz esnaf olmak lazım esnaf, el insaf.

Avatar
Cahil 2022-12-31 19:23:57

Devlet Malzeme Ofisi ne için var bir araştır istersen cahil esnaf. Ya bir de bunlar bilmem ne temsilcisi oluyorlar bu kafayla.

Avatar
Ahmet 2022-12-30 17:34:58

Nasıl bir mantık bu:neyi büyük yatırımmış bu binanın. Yatırım dediğin üretir ve istihdam sağlar. Bu bina tamamen israf ve karadelik.

Misafir Avatar
ahmet 2022-12-30 20:34:16 @Ahmet

Bu bina ve bunun gibi ihaleler sayesinde bundan öncekiler Ankarada benzinlikler aldı İstanbulda residanslar yaptı

Beğenmedim! (0)
Avatar
TSO Dalkavukluk yapma 2022-12-31 11:54:29

İşinize gücünüze bakın. Piyasa fiyatları ile ürün verseniz. Sizden almaya mecbur. Aklınızı başınıza alın

Avatar
GÖREN GÖZ 2022-12-31 13:48:00

BU MEMLEKETİN ESNAFIDA YATIRIMCISIDA O BİNAYI DONATIR GİDİP ARAŞTIRDINIZ BAKIN DIŞARDA ŞU PARAYA ŞU ÜRÜNLERİ TEDARİK EDİYORUZ SİZ VERİRSENİZ SİZDEN ALIRIZ MI DEDİLER SANIYORSUNUZ.YOK BÖYLE BİRŞEY İŞ BÜYÜK RANT BÜYÜK BURANIN ESNAFINDAN YATIRIMCISINDAN İSTEYEMİYORLAR VALİİİİİ-İŞKUR-TAPUKADASTRO-AHLATCI YURT -ÜNİVERSİTE KİMLER YAPTI BU TEFRİŞATLARI SORSANA